Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Πειθαρχικό για τις ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις στην ΕΡΤ

Τον φάκελο των ψευδών υπεύθυνων δηλώσεων περί δήθεν μη απασχόλησης σε άλλη εργασία ανοίγει η διοίκηση της ΕΡΤ. Τις επόμενες ημέρες θα εξεταστούν στο
πειθαρχικό συμβούλιο οι περιπτώσεις εργαζομένων στην ΕΡΤ που κατέθεσαν ψευδή υπεύθυνη δήλωση περί μη απασχόλησης σε άλλη εργασία. Επιπλέον θα εξεταστούν οι περιπτώσεις εκείνων που αψήφησαν τις απορριπτικές αποφάσεις του ΔΣ όταν ζήτησαν άδεια παράλληλης απασχόλησης.
Επίσης, στη συνεδρίαση της 14ης Μαρτίου αναμένεται να έρθει, ύστερα από πολλές αναβολές και έπειτα από πίεση της ΠΟΣΠΕΡΤ, η περίπτωση του πρώην στελέχους της ΕΡΤ που ενώ είχε καταδικαστεί για «γκρίζα» διαφήμιση, προκαλώντας ζημία στο Δημόσιο, κατέθεσε ψευδή υπεύθυνη δήλωση και επαναπροσλήφθηκε! Η υπόθεση… σέρνεται επί δύο χρόνια, χωρίς να συζητείται επί της ουσίας, με τις αποδοχές να καταβάλλονται στον εργαζόμενο χωρίς καμιά διακοπή. Στο παρελθόν, ο ίδιος, πριν από την καταδίκη του, το 2006, είχε λάβει από την τότε διοίκηση μπόνους 7.000 ευρώ.
Πηγή:typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!