Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Οι τουλίπες γίνανε αγγούρια....

Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Ποιος να μας το έλεγε και να το πιστεύαμε πριν από λίγα χρόνια! Τα συνεταιράκια, Τούρκοι και Ολλανδοί, (Πασπάτης-Καλαφάτης) θα χωριζανε και θα βρισκοντουσαν στα μαχαίρια! Ότι ήθελε να περάσει η Ελλάδα στην Ευρώπη πάντα σκόνταφτε πάνω στους Ολλανδούς που αγαντάριζαν και σιγοντάριζαν μόνιμα την Τουρκία!
Ο κόσμος το είχε τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Θα μου πείτε πολλά άλλαξαν! Χαλάσανε τα συμφέροντα; οι κολλεγιές, οι αγορές όπλων; τα εργοστάσια;; 
Κάτι άλλο ακόμα που δεν γνωρίζουμε; Άλλοι ήταν φυσικά οι στρατηγοί της Τουρκιάς και το Κεμαλικό κράτος που είχε σταθερούς δεσμούς με τη δύση και ήταν η στρατιωτική βάση και τα φτηνά εργατικά χέρια, και άλλο ο Ερντογκαν, που δεν ξέρει η Ευρώπη τι πρόσωπο θα τους παρουσιάσει σπο μέρα σε μέρα!
 Η Ευρώπη πληρώνει την αλαζονεία της που έπαιζε παιχνίδια μαζί με τις ΗΠΑ με κάθε φανατικό ισλαμιστή, που μας τον παρουσίαζαν τα μέσα ενημέρωσης, πότε σαν διαμαρτυρόμενη αντιπολίτευση, πότε σαν αραβική άνοιξη και πότε σαν άνεμο δημοκρατίας! 
 Νόμιζαν ότι θα τους φέρουν τα πετρέλαια στο πιάτο οι χασάπηδες με τα μούσια, αλλά αυτοί θέλησαν να φτιάξουν αυτοκρατορία απο τις Φιλιππίνες μέχρι τον Καύκασο και μέχρι την Ευρώπη! 
Τώρα που τα είδαν όλα αυτά οι Ευρωπαίοι και βλέπουν και μια Τουρκία να οδεύει πότε με τον Ισλαμισμό και πότε με τον εξτρεμισμό, τώρα τους ξινίζει ο Ερντογκαν και δεν τους αρέσει που τους αποκαλεί φασίστες και ναζί! Συν φυσικά δεν τους αρέσει που τους στέλνει όλους τους μετανάστες προς την Ευρώπη, μαζί με κάτι παλληκάρια που θέλουν να σφάξουν καμπόσους άπιστους για να πάνε στον παράδεισο να παραλάβουν τις παρθένες! 
Δυστυχώς εμείς σαν Ελλάδα βρισκόμαστε στην αιχμή του προβλήματος και έχουμε φάτσα τον Ερντογκαν και πρέπει να παίξουμε πολύ διπλωματικά το παιχνίδι μας! Πρέπει να ελιχθουμε όμως κατάλληλα! 
Εμείς έχουμε τα δικά μας προβλήματα με την Τουρκία δεν θα φορτωθούμε και τις τουλίπες των Ολλανδών που πετάνε στον Ταγιπ! Άλλωστε όπως λένε, οι παλιές αγάπες πάντα βρίσκονται ξανά στο παγκάκι αγκαλιά και ξαναερωτευονται! Έτσι τα συμφέροντα είναι πολλά και Τούρκων και Ολλανδών και Γερμανών, οπότε ας τα βρουν μεταξύ τους! 
 Εμείς μπορούμε λιγάκι να χαμογελάμε για το κάζο των Ευρωπαίων με τον Ταγιπ! Τα θελανε και τα πάθανε!

Θόδωρος Γαλανόπουλος

kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!