Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

H ντρίμπλα του αιώνα από τον «μάγο» Χατζηπαναγή, 35 χρόνια πριν (Video)

 H ντρίμπλα του αιώνα από τον «μάγο» Χατζηπαναγή, 35 χρόνια πριν (Video) - MediaΥπάρχουν στον αθλητισμό στιγμές που ξεπερνούν τα ίδια τα παιχνίδια. Πριν από 35 χρόνια ο Βασίλης Χατζηπαναγής έκανε την κορυφαία ντρίμπλα που έχουμε δει σε ελληνικά γήπεδα. Κι όχι μόνο.
Λίγοι θα θυμούνται πως τέτοιες μέρες, και συγκεκριμένα σαν χθες, στις 14 Μαρτίου του 1982, ο Ηρακλής νίκησε την ΑΕΚ με 3-2. Κανείς όμως δεν ξεχνά πως σε εκείνο το ματς ο Βασίλης Χατζηπαναγής πρόσφερε το απόλυτο highlight στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο «Νουρέγιεφ» με μια ασύλληπτη ντρίμπλα με τακουνάκι άφησε «παγωτό» τον Τάκη Στυλιανόπουλο και σίγουρα αν τότε υπήρξε διαδίκτυο και social media η συγκεκριμένη φάση θα συγκρινόταν και θα ξεπερνούσε τα κατορθώματα των κορυφαίων παικτών του πλανήτη.


Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!