Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Στο φως της δημοσιότητας νέες εικόνες από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου

720_507522_00016bb96f-b02a3345ea9bdf25Το FBI έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στο Πεντάγωνο.

Στις οποίες φαίνεται ότι έχει απομείνει από το αμερικανικό αεροσκάφος της πτήσης 77 της American Airlines που έπεσε στο Πεντάγωνο σκορπώντας τον θάνατο.
Στις εικόνες που σοκάρουν φαίνονται μεταξύ άλλων πυροσβέστες που προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά που έχει εκδηλωθεί στο σημείο μετά τη συντριβή του αεροσκάφους και πράκτορες του FBI φορώντας ειδικές στολές να συλλέγουν ευρήματα για τη μετέπειτα έρευνα.
Υπενθυμίζεται ότι 3.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις επιθέσεις που διέπραξαν 19 εξτρεμιστές της Αλ Κάιντα χρησιμοποιώντας σαν όπλα εμπορικά αεροσκάφη τα οποία κατέλαβαν και έριξαν στους Δίδυμους Πύργους του Κέντρου Παγκόσμιου Εμπορίου, στη Νέα Υόρκη και στο Πεντάγωνο, κοντά στην Ουάσινγκτον, ενώ ακόμη ένα επιβατικό αεροπλάνο συνετρίβη σε μια εξοχική περιοχή της πολιτείας Πενσυλβάνια, στο Σάνκσβιλ.
Μέχρι σήμερα, περίπου 75.000 άνθρωποι παλεύουν με σωματικές και ψυχολογικές παθήσεις οι οποίες συνδέονται με τις επιθέσεις, ανάμεσά τους πολλοί εργαζόμενοι σε υπηρεσίες άμεσης βοήθειας, πυροσβέστες και αστυνομικοί, που εισέπνευσαν καρκινογόνα σωματίδια προσπαθώντας να σώσουν ζωές.

Δείτε τις φωτογραφίες:
Πηγή: Daily Mail
via 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!