Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

«Βόμβα» Παπαχριστόπουλου: Στα 5.600 ευρώ το αφορολόγητο!

«Βόμβα» Παπαχριστόπουλου: Στα 5.600 ευρώ το αφορολόγητο! - MediaΣτα 5.600 ευρώ θα διαμορφωθεί το αφορολόγητο για τους άγαμους, σύμφωνα με τον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλο.

Όπως αποκάλυψε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας στον Realfm 97.8, το αφορολόγητο πέφτει στα 5.900 ευρώ για τους παντρεμένους και στα 5.600 ευρώ για τους άγαμους. 
Ο κ. Παπαχριστόπουλος, αφού σημείωσε πως «οδεύουμε στο κλείσιμο της τεχνικής συμφωνίας», αναφέρθηκε και στο στο ζήτημα της εξεταστικής επιτροπής για τα πεπραγμένα στην υγεία.  
«Αναδείχθηκε σαν μείζον θέμα σε όλα τα κανάλια το 300άρι του Μπαλαούρα που το γύρισε πίσω και όχι τα 80 δισ. που διασφαλίστηκαν στην Υγεία και δεν ασχολήθηκε κανένα κανάλι. Να ακούσω για τον Μπαλαούρα, δεν λέω, αλλά τρεις μέρες μούγκα για τα 80 δισ. για την εξεταστική για την Υγεία;» και προσέθεσε ερωτηθείς για τον λόγο που δεν φτάνει η περίοδος διερεύνησης της εξεταστικής επιτροπής μέχρι σήμερα: «συμφωνώ μαζί σας και θα το προτείνω».
Πηγή:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!