Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Best of Στάθης Ψάλτης: Οι καλύτερες ατάκες του από τις ταινίες των '80s [vds]

Best of Στάθης Ψάλτης: Οι καλύτερες ατάκες του από τις ταινίες των '80s [vds]Ο Ψάλτης των 80s ήταν χύμα, χυδαίος, πλακατζής και στο τέλος της κάθε ταινίας του, το καλύτερο παιδί που παρά τις παραξενιές του έβλεπε να αναγνωρίζεται από τους υπόλοιπους η μαλαματένια καρδιά του.

Ο Ψάλτης έπαιζε κυρίως τον Ψάλτη, ένα μοτίβο ρόλου το οποίο βρήκε και δικαίως πέτυχε ως κωμική φιγούρα, που την έπεφτε σε όλες τις γυναίκες, αλλά πάντα αγαπούσε μόνο μία, συνήθως την Καίτη Φίνου, το έτερον ήμισυ ενός ζεύγους πραγματικών celebrities εκείνης της εποχής.
Μιλώντας με αριθμούς, όπως αναφέρει το Cinemag.gr, ο Στάθης Ψάλτης ξεκίνησε να παίρνει βασικούς ρόλους σε σειρές της ΕΡΤ (όπως τον «Συμβολαιογράφο») και στον κινηματογράφο κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 70, όμως η πρώτη μεγάλη του στιγμή και μάλλον η δημοφιλέστερη ταινία του ως σήμερα, ήταν το «Βασικά Καλησπέρα Σας» που έκοψε 253.000 εισιτήρια τη σεζόν 1982-1983 συν τις χιλιάδες ενοικιάσεις σε βίντεο τα επόμενα χρόνια. 

Διαβάστε περισσότερα στο life.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!