Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

Βιάζονται να «ξεφορτωθούν» τον Μανώλη Γλέζο...

Μανώλης Γλέζος...«Και έτσι μετέτρεψαν μια συνάντηση του με τον Αρχιεπίσκοπο σε μακάβριο ραντεβού με θέμα το τρόπο της κηδείας του».


Η «Κίνηση Ενεργοί Πολίτες» απαντά στο δημοσίευμα της Καθημερινής, υπογραμμίζοντας: «Η συνάντηση δεν είχε τέτοιο θέμα, ούτε και υπήρξε κάποια αναφορά σε αυτό».

Παραπέμπουν μάλιστα στην ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής για τη συνάντηση:

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο κ. Μανόλης Γλέζος.
Ο Αρχιεπίσκοπος επεσήμανε πως ''κάθε συνάντηση με τον κ. Γλέζο είναι ευχάριστη, διότι μπορεί κάποιος να συζητήσει μαζί του πάρα πολλά θέματα. Σήμερα μείναμε στις παρούσες καταστάσεις και στον ρόλο που μπορεί να έχει η Εκκλησία στα γενικότερα εθνικά θέματα''.

Ο κ. Γλέζος από την πλευρά του τόνισε πως «συζητήσαμε τον ρόλο της Εκκλησίας για την υπεράσπιση της πατρίδας και του ελληνικού λαού».

Η Κίνηση, παραπέμπει στη δημοσίευση, της Καθημερινής «ΕΛΛΑΔΑ 13:39 Θρησκευτική κηδεία επιθυμεί ο Μανώλης Γλέζος - είχε συνάντηση με Ιερώνυμο».

Με υποσημείωσή τους, οι Ενεργοί Πολίτες, σημειώνουν πως η ανάρτηση «κατέβηκε» μετά την διάψευση, ωστόσο είχε προλάβει να αναμεταδοθεί από εκατοντάδες site και συνεχίζει να αναπαράγεται αρκετές ώρες μετά την διάψευση...

Πηγή:efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!