Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Ποιοι θα μετέχουν στην Προανακριτική για τα εξοπλιστικά

Τα 21 μέλη της προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Γιάννου Παπαντωνίου, στην υπόθεση...
των εξοπλιστικών ανακοινώθηκαν σήμερα. 
Από τον ΣΥΡΙΖΑ θα μετέχουν οι Θοδωρής Δρίτσας, Χρήστος Καραγιαννίδης, Παναγιώτα Κοζομπόλη-Αμανατίδη, Συμεών Μπαλλής, Γιώργος Ντζιμάνης, Νίκος Ξυδάκης, Γιώργος Παπαφιλίππου, Νίκος Παρασκευόπουλος, Κωνσταντίνος Παυλίδης, Γιώργος Τσόγκας. 
Από τη ΝΔ οι Θανάσης Δαβάκης, Αναστάσιος Δημοσχάκης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Κώστας Τασούλας, Κώστας Τζαβάρας. 
Από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Ανδρέας Λοβέρδος, από το ΚΚΕ ο Θανάσης Παφίλης, από το Ποτάμι ο Σπύρος Δανέλλης, από τους ΑΝΕΛ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, από την Ένωση Κεντρώων ο Γιάννης Σαρίδης, από την Χρυσή Αυγή ο Γιάννης Λαγός. 
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η συγκρότηση της προανακριτικής επιτροπής σε σώμα προκειμένου να ξεκινήσει τις εργασίες της ενώ με απόφαση της Βουλής καλείται η Προανακριτική να παραδώσει το πόρισμα της στις 28 Ιουνίου 2017.
Πηγή:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!