Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Η διαπραγμάτευση έληξε με σκορ Μπαρτσελόνα – Πανελευσινιακός...

Το... ποδοσφαιρικό σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα...
Ποδοσφαιρόφιλος δήλωσε ο Πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της αποψινής του συνέντευξης στο δελτίο του ΑΝΤ1.

Δε φτάνει ότι μέχρι τώρα είχε αυταπάτες, συνεχίζει να πιστεύει ότι θα ... σώσει την Ελλάδα. Δεν πήρε κανένα μάθημε με το στραπάτσο της μέχρι τώρα διαπραγμάτευσης... Αυτός ήταν που πίστευε ότι θα ξεσηκωνόταν σύσσωμος ο ελληνικός λαός εναντίον της ευρωπαϊκής αναλγησίας, για να ζητήσει το δίκιο του, αλλά δεν του βγήκε. Πώς να του βγει όταν το μεγαλοπρεπές ¨ΟΧΙ, που ζήτησε και πήρε το πέταξε στην άκρη και κατέβηκε χωρίς καρφιά να τρέχει εκατοστάρι στα ευρωπαϊκά γήπεδα; Ποιος του έφταιξε και συμπεριφέρθηκε έτσι;  Αλλά τι να πούμε τώρα; Είναι πολύ αργά για δάκρυα.... Το χάσαμε το παιχνίδι .
Κρίμα που ο Αλέξης Τσίρπας με ελάχιστους κολλητούς του συνεχίζουν να σκέφτονται εντελώς αντίθετα από όλον τον ελληνικό λαό που υποφέρει και δε βλέπει φως στο τούνελ που τους έμπασαν οι πολιτικοί αστέρες μας.... Κρίμα...Σήμερα στην πολυσυζητημένη συνέντευξη στον Χατζηνικολάου (αλήθεια χρειάζεται θράσος να βγαίνεις χωρίς κανένα ίχνος ντροπής ενώπιον του ελληνικού λαού και να λές αυτά που δεν πιστεύεις), παραδέχτηκε αρκετά από τα λάθη που έκανε, αλλά αυτό δε βοηθά κανέναν... μα κάνεναν .  

Αφορμή στάθηκε η δήλωση που είχε κάνει στην Εφημερίδα των Συντακτών ότι «η αξιολόγηση θα κλείσει με ούτε ένα ευρώ μέτρα. Ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στο ζήτημα της αξιολόγησης απάντησε «χάρη σε αυτή τη σθεναρή στάση και γιατί δεν έκλεινα την αξιολόγηση όταν με πίεζαν [από την αντιπολίτευση] καταφέραμε να έχουμε για πρώτη φορά μια διαπραγμάτευση που έληξε με σκορ Μπαρτσελόνα – Πανελευσινιακός. 
Κάποια χάσαμε, κάποια κερδίσαμε. Κερδίσαμε ισόποσα αντίμετρα για το 2019 και μετά, κερδίσαμε τα εργασιακά. Φέραμε μια συμφωνία με μηδενικό δημοσιονομικό ισοζύγιο και ταυτόχρονα μέσα από την πολιτικοποίηση της διαπραγμάτευσης να απομωνόσουμε τις ακραίες θέσεις του ΔΝΤ στα εργασιακά»...

Ακόμα δεν κατάλαβε ο νεαρός πρωθυπουργός της Ελλάδας ότι βλέπει όνειρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!