Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

«Ετοιμάζεται» το κοινό μέτωπο Ρωσίας, Ιράν και Συρίας

«Ετοιμάζεται» το κοινό μέτωπο Ρωσίας, Ιράν και Συρίας - MediaΟι υπουργοί Εξωτερικών της Ρωσίας του Ιράν και της Συρίας, Σεργκέι Λαβρόφ, Τζαβάντ Ζαρίφ και Ουαλίντ Μουάλεμ, θα συναντηθούν στη Μόσχα στις 14 Απριλίου, δήλωσε σήμερα...
η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
Σύμφωνα με την Ζαχάροβα, στις συνομιλίες θα κυριαρχησουν τα ζητήματα που έχουν σχέση με τη στρατιωτική και πολιτική κατάσταση στην Συρία. Η εκπρόσωπος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "στην τριμερή συναντηση θα συζητήσουν την λήψη μέτρων συντονισμού ώστε να μην επιτραπεί επιδείνωση της κατάστασης και και να μην υπονομευτούν οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την πολιτική διευθέτηση στην Συρία σε συνθήκες ένοπλης επίθεσης των ΗΠΑ κατά της Δαμασκού".
Στο μεταξύ σε ανακοίνωση του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών υποστηρίζεται πως αντιρωσικές δυνάμεις στην Δύση προσπαθούν να καταστρέψουν την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στις ειρηνευτικές συνομηλίες με την συνδρομή της Μόσχας.

Πηγή:ΑΠΕ ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!