Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Ενας εισαγγελέας για τον Σκουρλέτη

Ενας εισαγγελέας για τον ΣκουρλέτηΠώς δεν βρέθηκε έστω και ένας εισαγγελέας για τον Π. Σκουρλέτη (φωτογραφία); Αυτή την ερώτηση καταθέτουν στη ΝΔ προς τον υπουργό Δικαιοσύνης και περιμένουν βεβαίως απάντηση.
Λένε, λοιπόν, ότι υπό κανονικές συνθήκες θα πρέπει ένας εισαγγελέας να καλέσει τον Π. Σκουρλέτη, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, για να του ζητήσει λεπτομέρειες και στοιχεία για όλα όσα είπε δημοσίως περί στημένου διαγωνισμού στη ΔΕΗ και (κυρίως) για τη διαπίστωσή του ότι τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών είναι βαποράκια συμφερόντων που ετοιμάζονται να κάνουν ρεσάλτο στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού. Θα έχει ενδιαφέρον, λέει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κ. Τζαβάρας (που προσυπογράφει την ερώτηση), να μάθουμε ποιους θεωρεί ο κ. Σκουρλέτης (να υπενθυμίσω ότι δεν είναι υπουργός Ενέργειας, αλλά Εσωτερικών, συνεπώς η ΔΕΗ δεν είναι στις αρμοδιότητές του) «βαποράκια» των θεσμών και τι εννοεί με τον «στημένο διαγωνισμό στη ΔΕΗ». 

Πηγή:ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!