Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Τέρμα τα δίφραγκα…

Όπως στις παλιές ελληνικές ταινίες. Τελειώναν τα εισιτήρια με τα δίφραγκα (εντάξει, 2ευρα έχουμε τώρα) κι έπρεπε οι επιβάτες να κατέβουν από το λεωφορείο.
Εμείς, κατά Μπάμπη και ΣΚΑΙ, θα κατέβουμε από το λεωφορείο των μνημονίων. 

Πληρώσαμε πολλά για να φτάσουμε ως εδώ, αλλά καταφέραμε να κάνουμε ευτυχισμένο τον Σόιμπλε. Γι’ αυτήν την… «ευτυχία της μελωδίας», είχε κάτι να πει ο Μπάμπης, στο σχόλιο του:

Ούτε η ίδια η κυβέρνηση δεν το είχε προβλέψει (τέτοιο πλεόνασμα). Οι μόνοι που το λέγαμε ήμασταν εμείς, που αναρωτιόμασταν παιδιά, που το πάτε με όλους αυτούς τους φόρους;

Όμως, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια επιτυχία.

Ο Σόιμπλε είναι ευτυχής που η Ελλάδα τα πέτυχε αυτά και επομένως βούλωσε και το στόμα του Τόμσεν, που έλεγε ότι δεν μπορεί να τα πετύχει. Τώρα, όλοι αυτοί είναι ευτυχισμένοι. Εμείς είμαστε οι δυστυχείς, που τα πληρώνουμε από την τσέπη μας.

Το ζήτημα, βέβαια, είναι, όλα αυτά ο κ. Τσίπρας να τα μετατρέψει σε κάτι θετικό. Να κλείσει άμεσα την αξιολόγηση και να κάνει το μεγάλο βήμα της εξόδου της χώρας από την κρίση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!