Τρίτη, 25 Απριλίου 2017

Συνωστισμός επενδυτών για ΔΟΛ

Ως τις 22 Μαΐου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δημοπρασία των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ...
δημοσιευτεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από πέντε υποψήφιους επενδυτές. Συγκεκριμένα θα δημοπρατηθούν τρεις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων: Τα ακίνητα της εταιρείας και του Ομίλου, η συμμετοχή στο Mega και από κοινού τα έντυπα, οι εκτυπώσεις («Ίριδα») και το μερίδιο στη διανομή Τύπου («Άργος»). Έχουν γίνει κρούσεις από αρκετούς ενδιαφερόμενους προς τον ειδικό εκκαθαριστή και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως ο ΔΟΛ μπορεί να επανέλθει με καλύτερους όρους.
«Μπορούμε να βεβαιώσουμε ότι η διεκδικούμενη αναδιάρθρωση έχει σε μεγάλο βαθμό συντελεστεί και λίγο ακόμη απέχει από τη ζητούμενη βιωσιμότητα και κερδοφορία. Με νοικοκυρεμένη και οργανωμένη διοίκηση η εταιρεία μπορεί να ανακτήσει σε σύντομο χρόνο την οικονομική της ανεξαρτησία», εκτιμούσε πρόσφατα ο διευθυντής του «Βήματος» Αντώνης Καρακούσης. Σημείωνε μάλιστα πως «ο εκκαθαριστής αναγνωρίζει ότι υπάρχει ισχυρό επενδυτικό ενδιαφέρον και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι στο τέλος θα υπάρξει συνωστισμός ενδιαφερόμενων αγοραστών».
Πηγή:typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!