Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Η Κοκκινοσκουφιτσα και η Βενεζουέλα υπάρχουν !

Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Νομίζω ότι όσο υπήρξε Η Κοκκινοσκουφίτσα, Η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, άλλο τοσο υπήρξαν και εφαρμόστηκαν όλα αυτά τα παραμύθια που πουλάει η κάθε λογής αριστερά! Φυσικά όλοι με παραμύθια γύρω από το τζάκι μεγαλώσαμε, για τον κακό λύκο τον κακό δεξιό, το Βασιλόπουλο που ...
θα γίνει από βάτραχος κομμουνιστής, και τελικά έγινε ο καλύτερος διαχειριστής του καπιταλισμού! 
 Δεν λέω όλοι στα παραμύθια μασήσαμε αρκετά, ένας ολόκληρος λαός έκανε εμφύλιο πόλεμο, γιατί πίστεψε ότι θα έρθει η δικαιοσύνη, η λαϊκή κυριαρχία, ισότητα και άλλα σοσιαλιστικά μυθεύματα δεν βρέθηκαν ποτέ στα στρατόπεδα εργασίας, στις εξορίες και στα ρουφιανιλικια των κομισάριων! Όχι δεν μετανιώνουμε εμεις! ο κακός λύκος θα μας φάει, ο καλός κυνηγός και ο καλός αριστερός θα σκοτώσουν το θεριό και θα δικαιωθεί το παραμύθι! 
Γενιές και γενιές δεν μεγάλωσαν με παραμύθια; και αριστερές και προοδευτικές ιδέες; δεν έχει σημασία τι κάνει η αριστερά στην εξουσία, αλλουνού παπά ευαγγέλιο , εσύ για να κοιμηθείς καλά πρέπει να ακούσεις το παραμύθι σου! τώρα αν η νομενκλατούρα θα βολεύεται και θα άρχεται και η μουζίκοι ψηφοφόροι θα χειροκροτούν και θα ψηφίζουν, αυτή είναι η δουλειά τους! 
 Πάλι καλά που δεν τους βγάλαμε στο βουνό να πολεμήσουν... Τι κι αν κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση και ο υπαρκτός έγινε ανύπαρκτος σοσιαλισμός ; υπάρχει ακόμα η Βενεζουέλα, η Κούβα, η Βόρεια Κορέα, η Ελλάδα….. εδώ υπάρχουν άλλοι που πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι είναι εδώ κάτω μεταλλαγμένοι, δεν θα υπάρχουν αρκετοί να πιστέψουν ότι ο Μαδούρο είναι δημοκράτης, ο Κιμ γιονγκ-Ουν είναι λογικός και ο Τσίπρας είναι αριστερός; 
Ιδιαίτερα στην Ελλάδα που είσαι ότι δηλώσεις; Χρόνια έκαναν το γιατρό και καριέρα κάποιοι στα νοσοκομεία μέχρι να τους ανακαλύψουν, δεν θα παλέψουν την εξουσία και όσο πάει μία ομάδα που λέγεται Συνασπισμός Ριζοσπαστικής αριστεράς;; τέτοιο ονομα δεν έχει ούτε αντιπροσωπεία με μοτοσυκλέτες, με κομπιούτερ!! Λιμάνια πουλάει, τράπεζες πουλάει, αεροδρόμια πουλάει, ΔΕΗ πουλάει, αριστερά πουλάει, παραμύθια πουλάει.. όλα τα κάνει και συμφέρει…! 
 Συριζα ψηφίζουμε, σαρβαιβορ βλέπουμε, φράγκο δεν έχουμε! 
Δεν ελπίζουμε τίποτε, τι χειρότερο να μας συμβεί; είμαστε Έλληνες!
Θοδωρος Γαλανοπουλος 

kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!