Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Δεν είναι τηλεοπτικό πάνελ εδώ μέσα... Βούτσης σε Γεωργιάδη.. ΒΙΝΤΕΟ.

Βούτσης σε Γεωργιάδη: Δεν είναι τηλεοπτικό πάνελ εδώ μέσα
Καβγάς ξέσπασε για ακόμη μια φορά ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη καιτον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη στη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Υγείας.

Μάλιστα, οι δύο άντρες άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα, με τον κ. Γεωργιάδη να απευθύνεται προς τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκος Βούτση, ρωτώντας τον: «Θα με προστατεύσετε;».

«Κύριε Γεωργιάδη, πήρατε τον λόγο να αναφερθείτε σε θέματα που έθεσε ο κ. Πολάκης. Εσείς δεν θα κάνετε κλείσιμο εκ μέρους της ΝΔ για ό,τι αναφέρθηκε εδώ μέσα», παρατήρησε από την πλευρά του ο κ. Βούτσης.Κι ενώ ο καβγάς συνεχιζόταν, ο πρόεδρος της Βουλής παρενέβη για άλλη μια φορά τονίζοντας σε έντονο τόνο προς τη μεριά του κ. Γεωργιάδη: «Παρακαλώ, δεν είναι τηλεοπτικό πάνελ εδώ μέσα!»...

Πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!