Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ !

Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Είμαι ένας από τους λίγους που δεν βλέπει σαρβαιβορ! Καταλαβαίνω όμως ότι έχει μεγάλη απήχηση! Δεν αντιλέγω, ότι θέλει ο λαός! Συριζα θέλει, Συριζα! Σαρβαιβορ θέλει σαρβαιβορ! Σκύλο ροιντβαιλερ θέλει; σκύλο!
Τατουαζ να γράφει, η παναγία μαζί σου, να δείχνεις ότι είσαι θεοσεβούμενος; Τατουάζ! Το επίπεδο της Ελλάδας, το βιοτικό, το αισθητικό, το καλλιτεχνικό, το πνευματικό , βρίσκεται 20 χιλιάδες λεύγες υπό την θάλασσα! 
Δεν ξέρω τι συμβαίνει στον Έλληνα; Σαν να θυσιάζει την αισθητική του για να εκδικηθεί την αφραγκια του! Κοπελίτσες πανέμορφες με καταξεσκισμένα παντελόνια, που καμία μόδα σε κανέναν αιώνα δεν θα μπορούσε να δεχτεί τέτοια εγκατάλειψη άποψης! Λες και βγήκαν από βομβιστική επίθεση!
 Έλληνες πολίτες που πιστεύουν ότι είναι οικονομική η σόμπα Κουμτελ, και πιο οικονομική λύση ακόμα ο Σορρας, η εκδίκηση της Αχαγιας! Άλλος κλέβει και κρύβεται στη ντουλάπα και την βρομίζει και από πάνω, άλλος κλέβει τα αγγούρια στα θερμοκήπια της Μεσσηνίας και άλλος τρέχει με το αυτοκίνητο του να προλάβει την εφημερία στο νοσοκομείο (χωρίς να τη χρειάζεται) κάνοντας κρας τεστ στον εαυτό του … ! 
Άποψη, κριτική σκέψη, μέτρο, επιλογή ζωής και λόγος με λογική εξέλειπαν , από τη μεγαλύτερη μερίδα του Ελληνικού λάου! Αυτή η πάστα των νεοελλήνων είναι η πιο χειραγωγήσιμη και πιο εύπλαστη για κάθε πολιτική παράταξη ! Ποιο Συριζα;; Έχει πολλά σίγμα παρακάτω! Σορρας, Σαρβαιβορ, Σκυλος, σκατα στο πάρκο και στη ντουλάπα! 
Αλήθεια συμπολίτες μου, όταν ο Σορρας μάζευε περισσότερους από οποιαδήποτε άλλη παράταξη σε ομιλίες του σε κάθε πόλη, έχετε καμιά απαίτηση να σας φέρονται πιο καλά οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου και να μην σας παραμυθιάζουν με ιαλορουνικα οξέα και έξυπνες σήτες οι διαφημίσεις στην τηλεόραση; 
Ποιος να ψεκάσει τον Έλληνα άραγε; Βλέποντας σαρβαιβορ έχεις δηλώσει απανταχού στην υφήλιο το μέγεθος της νοημοσύνης σου! Δεν ξέρω αν μασάει η κατσίκα ταραμά, αλλά ο Έλληνας μασάει ότι του δώσεις!
Και σωτηρία από τη Ρωσία, και την Πόλη να πάρουμε και τα 600 δις του Σορρα και τον ..πουλο μαζί ! Ραντεβού στη ντουλάπα!


Θοδωρος Γαλανοπουλος
kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!