Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Νέο «χαστούκι» Σόιμπλε: Πρώτα οι μεταρρυθμίσεις και μετά η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους

Νέο «χαστούκι» Σόιμπλε: Πρώτα οι μεταρρυθμίσεις και μετά η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους - Media«Πάγο» στις προσδοκίες της κυβέρνησης για άμεση λύση στο ζήτημα του ελληνικού χρέους βάζει η εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΟΙΚ, δηλώνοντας ότι «πρώτα θα πρέπει
να εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις που έχουμε συμφωνήσει και ύστερα θα εξετάσουμε τα μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους».
Η Γερμανίδα αξιωματούχος αναφέρθηκε στην υλοποίηση των μέτρων ως προς τη συνταξιοδοτική δαπάνη και το φορολογικό σύστημα.
Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είχε υπογραμμίσει ότι χωρίς μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, προκειμένου να υπάρξει ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης δεν υπάρχει εφαρμογή των μέτρων όπως το αποφασίσαμε.
Πηγή:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!