Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Τις τράπεζες περιμένουν στο συγκρότημα Μπόμπολα

Εν αναμονή των αποφάσεων των τραπεζών βρίσκεται το συγκρότημα του Μπόμπολα για να καλωσορίσει τον νέο μέτοχο Ιβάν Σαββίδη σε όλες τις εταιρείες του ομίλου. Σύμφωνα με πληροφορίες...
της στήλης, η προκαταρκτική συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών, του Ιβάν Σαββίδη και του Φώτη Μπόμπολα, με τις ευλογίες του πατρός Γιώργου Μπόμπολα, παραμένει σε ισχύ, καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή μεταξύ τους. Το πρόβλημα παραμένει από την πλευρά των τραπεζών, που δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη και δεν πρόκειται να την πουν αν δεν ικανοποιηθούν βασικές –για τους τραπεζίτες– προϋποθέσεις.
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, βασικός παράγοντας είναι η ψήφιση του σχεδίου νόμου για τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό, που βρίσκεται ήδη στη Βουλή. Το σχέδιο έχει συμφωνηθεί με τους «θεσμούς» σε όλες του τις λεπτομέρειες και εκτιμάται ότι η ψήφισή του θα ανοίξει τον δρόμο για τα καταχρεωμένα ΜΜΕ. Σε αναμονή επίσης είναι η ικανοποίηση του αιτήματος των τραπεζιτών να μην έχουν ποινικές ευθύνες για τις πράξεις τους, όπως και τα μέλη της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ.
Οι γενικότερες αυτές εξελίξεις θα καθορίσουν και το τι θα γίνει στο συγκρότημα Μπόμπολα, το οποίο προσφέρει στον Ιβάν Σαββίδη μια μοναδική ευκαιρία να μπει στο σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ στην Ελλάδα. Σε εφημερίδες, τηλεόραση –μέσω του Mega–, πρακτορεία διανομής και εκτυπωτική μονάδα, μέσω της Ίριδας.
Πηγή:typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!