Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΣΟ ΝΑ ΛΑΛΗΣΕΙ ;

Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Πάει τα γκρέμισε όλα η κρίση! Ο Ερντογκαν παίρνει 50% στο δημοψήφισμα και ο Τσιπρας 15% στις δημοσκοπήσεις ! Φτώχια καταραμένη! Θα είδατε φυσικά τα αποτελέσματα στην Τουρκία!
Όλα τα παράλια θέλουν Ευρώπη, έχουν ζήσει με τους Ευρωπαίους, έχουν πάρει άλλη κουλτούρα ζωής, δεν ανέχονται την βαρβαρότητα του ακραίου ισλαμισμού! 
Η Τουρκία είναι μια μεγάλη χώρα, με πολλές βιομηχανίες, αλλά και μια γεωστρατηγικη θέση ζηλευτή! Και εδώ πρέπει να βλέπεις την αλήθεια! 
Αυτή η χώρα που ήταν το αποκούμπι της δύσης προς την ανατολή, δείχνει να μην θέλει να γίνει χαλιφάτο και σουλτανάτο! Όπως επίσης δεν είναι εύκολο για τη δύση να χάσει αυτή τη χώρα, να διαλυθεί , να γίνει έτσι απλά κομμάτι και με κουρδικά κρατίδια στα κομμάτια της! Όσο και να έχουν κάποιοι ηρωικές φαντασίες , αυτό δεν πρόκειται να γίνει! 
Η Τουρκία θα παραμείνει αυτή που είναι , απλά θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τη δύση, όπου χρειάζεται! Ε, και όπως καταλαβαίνετε ενας Ερντογκαν αμφιταλαντευόμενος δεν είναι και τόσο αρεστός στη δύση! Μέχρι όμως να βρεθεί η λύση αντικατάστασης, άπαντες θα συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί του ως ένα βαθμό, έστω και με ξινισμένα μούτρα! 
Όσο για την Ελλάδα το ιδιο μας κάνει! Και με τους Κεμαλιστες στην εξουσία τα ιδια προβλήματα είχαμε! Μάλιστα ο υπουργός των εξωτερικών κος Κοτζιας μίλησε ότι στην εποχή Ερντογκαν δεν είχαμε κάποιο επεισόδιο στο Αιγαίο, πέρα απο τις λεκτικές υπερβολές και απειλές!
 Ο Ερντογκαν είναι επιζήμιος για τη χώρα του κυρίως! Με όλες αυτές τις ανακατωσούρες, πραξικοπήματα και βομβιστικές ενέργειες και πολέμους, όπου εχει εμπλακεί η χώρα, η οικονομία της πήρε την κάτω βόλτα, ο τουρισμός βούλιαξε και φυσικά, πόσους εχει στη φυλακή, στρατιωτικούς δικαστικούς δημοσιογράφους και άλλους, κανένας δεν γνωρίζει! 
Αυτά τα βλέπουν ολοι φαντάζομαι, και επιχειρηματίες και διεθνείς παράγοντες, και όσο κι αν η Τουρκία είναι ένα δύσκολο σταυρόλεξο, μην αμφιβάλετε ότι θα βρεθεί η λύση! 
Ευρωπαϊκές βιομηχανίες με το σωρό έχουν έδρα την Τουρκία, στρατεύματα και αεροδρόμια έχουν οι Αμερικανοί, συμφέροντα πολλοί και διάφοροι, λέτε να τα αφήσουν όλα να πάνε χαμένα; Ένας είναι ο Ερντογκαν, ένας ήταν και ο Καντάφι, ένας και Σανταμ Χουσειν …. 
Ένας κούκος πόσο να λαλήσει ;;


Θόδωρος Γαλανόπουλος 
kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!