Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Τούρκος δημοσιογράφος στην «R»: Ο Ερντογάν θα διατηρήσει την ένταση στο Αιγαίο και μετά το δημοψήφισμα

Τούρκος δημοσιογράφος στην «R»: Ο Ερντογάν θα διατηρήσει την ένταση στο Αιγαίο και μετά το δημοψήφισμαΤου Αλέξανδρου Κόντη
Τη δημιουργία σκηνικού έντασης, που θα φέρει Αθήνα και Άγκυρα ένα βήμα πριν από τον πόλεμο, επιδιώκει ο Ταγίπ Ερντογάν, όπως δηλώνει ο πρώην διευθυντής της
τουρκικής εφημερίδα «Zaman», Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.
Ο δημοσιογράφος, που εγκατέλειψε την Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος τον περασμένο Ιούλιο, προκάλεσε σάλο με την πρόσφατη ανάρτησή του στο Τwitter, στην οποία έκανε λόγο για αύξηση των Τούρκων μυστικών πρακτόρων στην Ελλάδα.
Μιλώντας στη Realnews, ο Μποζκούρτ τονίζει ότι η Ελλάδα αποτελεί πλέον τον μοναδικό «εθνικό στόχο», που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο Ερντογάν για να φέρει με το μέρος του την τουρκική κοινή γνώμη. Μάλιστα, εκτιμά ότι οι απόπειρες για δημιουργία σκηνικού στρατιωτικής έντασης στο Αιγαίο θα συνεχιστούν ακόμα και μετά το κρίσιμο τουρκικό δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου.
Πατήστε εδώ και διαβάστε το δημοσίευμα της Realnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!