Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Έντονο επεισόδιο Zωής- Κρέτσου με διάλογο «φωτιά»: Οι άνθρωποι πεθαίνουν- Αν δεν σας αρέσει ελάτε στη Ρουμανία... ΒΙΝΤΕΟ

 Έντονο επεισόδιο Zωής- Κρέτσου με διάλογο «φωτιά»: Οι άνθρωποι πεθαίνουν- Αν δεν σας αρέσει ελάτε στη Ρουμανία - MediaΗ παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου… διέλυσε τον διάλογο που είχε με τους πολίτες η Επίτροπος Κορίνα Κρέτσου, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο αμφιθέατρο της «Τεχνόπολης», στο Γκάζι.
Η Ρουμάνα Επίτροπος συμμετείχε σε συζήτηση για τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρονται μέσω ευρωπαϊκών πόρων, ενώ οι παρατηρήσεις των συμμετεχόντων (ανάμεσα τους αρκετοί Ρουμάνοι), είχαν να κάνουν με το μέλλον της Ευρώπης. Μέχρι τη στιγμή που η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε στο χέρι της το μικρόφωνο.
Η πρώην πρόεδρος της Βουλής κατηγόρησε την Επίτροπο για θράσος επειδή βρίσκεται στην Ελλάδα που τελεί «υπό κατοχή των δανειστών», λέγοντας ότι η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενωσης έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού.
«Οι άνθρωποι πεθαίνουν» φώναζε η κα Κωνσταντοπούλου.
«Παντού πεθαίνουν οι άνθρωποι. Στην Ευρώπη κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την Ελλάδα. Και αν δεν σας αρέσει, ελάτε να δείτε πώς είναι η ζωή στη Ρουμανία» απάντησε, εξαγριωμένη η Επίτροπος.
Παράλληλα αρκετοί από τους συμμετέχοντες στράφηκαν κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ζητώντας της να σταματήσει. Τελικώς η συντονίστρια της συζήτησης, η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου, κατάφερε να πάρει το μικρόφωνο και η εκδήλωση συνεχίστηκε για λίγο ακόμα.
Δείτε στο βίντεο την παρέμβαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και αμέσως μετά τη μικρή διακοπή της μετάδοσης το… ξέσπασμα της Επιτρόπου.

(To επεισόδιο αρχίζει στο 2:14:00)


Πηγή:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!