Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Στις 18 Μαΐου με τη διαδικασία του επείγοντος ψηφίζονται τα μέτρα από τη Βουλή

Στην κοινή και γνωστή πλέον πεπατημένη των εσπευσμένων διαδικασιών, κατάθεσης και ψήφισης όλων των κρίσιμων νομοσχεδίων που συνδέονται με την αξιολόγηση επιστρέφει η κυβέρνηση.

Έτσι τα περιβόητα μέτρα της διετίας 2019-2020 θα τεθούν ενώπιον των επιτροπών της Βουλής την ερχόμενη βδομάδα (15-16 του μήνα) και αμέσως μετά, με τη διαδικασία του επείγοντος θα πάρουν την άγουσα για την Ολομέλεια (17-18). Αυτό ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας σε δημοσιογράφους το μεσημέρι της Δευτέρας, σημειώνοντας πως «όταν οι βουλευτές κληθούν να ψηφίσουν θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τα μέτρα αλλά και το χρέος».
Μάλιστα ο Νίκος Βούτσης εμφανίστηκε βέβαιος για το συμπαγή χαρακτήρα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώντας με νόημα πως «άλλα κόμματα θα στηρίξουν κάποια από τα αντίμετρα». «Η ΝΔ θα έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα να μην ψηφίσει τα φορολογικά αντίμετρα», σημείωσε δείχνοντας έτσι και τη στοχοθεσία της κυβερνητικής πλειοψηφίας.
Πηγή:newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!