Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Αυτός ο 26χρονος είναι ο νεότερος αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος στον κόσμο

Αυτός ο 26χρονος είναι ο νεότερος αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος στον κόσμοΟ Ιρλανδός Τζον Κόλισον, συνιδρυτής της Stripe, είναι στα 26 του μόλις χρόνια ο νεότερος αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος στον πλανήτη.
Η Stripe είναι μία εταιρεία επεξεργασίας πληρωμών που προσφέρει πληθώρα συστημάτων στις εφαρμογές της.
Ο Τζον Κόλισον είναι πρώτος στη λίστα του Forbes με τους νεότερους αυτοδημιούργητους δισεκατομμυριούχους, καθώς είναι δύο μήνες μικρότερος από τον συνιδρυτή του Snapchat, Έβαν Σπίγκελ. Η καθαρή περιουσία του Κόλισον εκτιμάται στα 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ του Έβαν Σπίγκελ στα 4,3 δισεκατομμύρια δολάρια.
Τον Νοέμβριο, η Stripe συγκέντρωσε 150 εκατομμύρια δολάρια κατά τον τελευταίο γύρο χρηματοδότησής της, ανεβάζοντας τη συνολική αξία της εταιρείας στα 9,2 δισεκατομμύρια δολάρια.
Σε συνέντευξή του στο Fortune, ο Τζον Κόλισον είχε εξηγήσει πως μεγάλωσε την επιχείρησή του προσελκύοντας ως πελάτες του μεγαλύτερους παίκτες της παγκόσμιας τεχνολογικής βιομηχανίας, όπως το Twitter και το Pinterest.
«Δεν γίνεται να χτίζεις τα πάντα μόνος σου εκ του μηδενός. Η Stripe μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της την απαραίτητη υποδομή για κάτι που διαφορετικά θα ήταν αρκετά περίπλοκο».
 Πηγή:enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!