Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Δολοφονία 36χρονης: Βέβαιη ότι την σκότωσε ο γιατρός εμφανίστηκε η μητέρα

Δολοφονία 36χρονης: Βέβαιη ότι την σκότωσε ο γιατρός εμφανίστηκε η μητέραΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ
Τη βεβαιότητά της, ότι ο κατηγορούμενος 38χρονος γιατρός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, σκότωσε την κόρη της, εμφανίστηκε η μητέρα της 36χρονης Γεωργιανής, το πτώμα της οποίας βρέθηκε στη Χαλκιδική.
Η ηλικιωμένη γυναίκα προσήλθε σήμερα ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΠΕ, αναφέρουν ότι η μητέρα της 36χρονης, κατέθεσε ότι η κόρη της δεχόταν πιέσεις από τον αγγειοχειρουργό να κάνει την επέμβαση κι ότι στην προηγούμενη επέμβαση που υποβλήθηκε είχε αργήσει να ξυπνήσει από τη νάρκωση.
Αυτός ήταν -σύμφωνα με όσα κατέθεσε- ο λόγος που ήθελε να συνοδεύσει την κόρη της στην προγραμματισμένη επέμβαση, αλλά εκείνη την διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει νάρκωση.
Η ίδια, επισήμανε πως η κόρη της ήταν αφοσιωμένη στον σύζυγο και τα παιδιά της κι ότι ήταν κοινωνική και αγαπητή. Περιέγραψε δε τις αγωνιώδεις έρευνες της οικογενείας για τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη της, στις 26 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!