Σάββατο, 13 Μαΐου 2017

Υπουργός είναι, ότι θέλει κάνει…


Πολλοί είναι αυτοί που διερωτώνται γιατί εξαφανίστηκαν οι αγανακτισμένοι τώρα που οι μισθοί και οι συντάξεις έφτασαν στο ναδίρ, η ανεργία κτυπά κόκκινο και επαναστατική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ανακαλύπτει τα καλά της εξουσίας. Είναι απλό. Τώρα ξέρουν πως δεν θα υπάρξουν ξανά αγκαλίτσες και πατριωτικά τραγουδάκια με τα τότε πρωτοπαλίκαρα της πλατείας Συντάγματος.
Γιατί τα τότε επαναστατημένα πρωτοπαλίκαρα σήμερα κυβερνούν.
Ειδικά αν αισθανθούν ότι απειλείται η καρέκλα τους θα απαντήσουν με την χειρονομία που αρέσκεται ο κύριος Καμμένος.
Γι’ αυτό και καταντά απίστευτα κουραστικό να ακούμε και να διαβάζουμε κάθε φορά πόσο πολύ μας ξαφνιάζουν οι συμπεριφορές των κυβερνώντων και άλλων θεσμικών παραγόντων.
Μήπως να αναλογιστούμε την δική μας ευθύνη για το γεγονός ότι εκλέγονται και διαχειρίζονται τις ζωές μας τραμπούκοι, ανόητοι, φασίστες, ομοφοβικοί, ρατσιστές και αγράμματοι;
Πάντως δεν εκλέγονται από μόνοι τους.
Καλό είναι την επόμενη φορά που θα σταθούμε μπροστά στην κάλπη να έχουμε στο νου μας την εικόνα του Υπουργού Άμυνας της Ελληνικής Κυβέρνησης στον αγώνα υδατοσφαίρισης.
Η χειρονομία του δεν είναι τυχαία αλλά ενδεικτική για το ήθος και ύφος όλων όσων θεωρούν ότι είναι μόνιμοι εξουσιαστές.
Η δική μας ψήφος ταΐζει την αλαζονεία και την έπαρσή τους.
Γι’ αυτό κόψτε τους το «φαΐ» να απαλλαγούμε από αυτούς.

Πηγή: http://kafxentiou.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!