Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

Νταλίκα σταμάτησε στο χείλος του γκρεμού… Τρίτο τροχαίο στο ίδιο σημείο της Εγνατίας Οδού...ΦΩΤΟ

aatroxaio eg1Ένα μόλις χιλιόμετρο από το σημείο όπου δύο νταλίκες είχαν καταλήξει στο γκρεμό και οι οδηγοί τους είχαν βρει τραγικό θάνατο, σημειώθηκε ένα ακόμη τροχαίο και πάλι με νταλίκα.

Η νταλίκα, με βουλγάρικες πινακίδες κινούνταν στην Εγνατία Οδό, με προορισμό το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Ήταν φορτωμένη με πέλετ. Ο οδηγός, στη γέφυρα της Κρυσταλοπηγής, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία της και να καταλήξει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.
aatroxaio eg2

Ευτυχώς αυτή τη φορά τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.
Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής ενώ η ταλαιπωρία για τους διερχόμενους ήταν αναπόφευκτη καθώς το ένα ρεύμα της Εγνατίας έκλεισε για αρκετή ώρα.
aatroxaio eg3

Στις αρχές Φεβρουαρίου, ένα περίπου χιλιόμετρο πριν το σημείο όπου έγινε σήμερα το ατύχημα, άλλη νταλίκα, με πινακίδες Ρουμανίες, είχε φύγει από την πορεία της και σπάζοντας τις προστατευτικές μπάρες κατέληξε στο γκρεμό. Ο οδηγός της είχε ανασυρθεί νεκρός από γκρεμό εβδομήντα μέτρων.
Το Νοέμβριο του 2015, άλλη νταλίκα, στο ίδιο ακριβώς σημείο είχε καταλήξει και πάλι στον γκρεμό με αποτέλεσμα ο οδηγός της να βρει τραγικό θάνατο.
Η Εγνατία αποτελεί δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, ωστόσο δεν παύουν ορισμένα σημεία να απαιτούν προσοχή. Ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλα οχήματα που μεταφέρουν συνήθως τόνους εμπορευμάτων. Συνάμα, επειδή ο αριθμός των τροχαίων στην περιοχή της Παραμυθιάς- Κρυσταλοπηγής αυξάνει, καλό θα είναι οι αρμόδιοι για τον έλεγχο και την συντήρηση του αυτοκινητοδρόμου να μεριμνήσουν ίσως για την τοποθέτηση κάποιων προειδοποιητικών πινακίδων.
aatroxaio eg4
aatroxaio eg5
aatroxaio eg6
aatroxaio eg7
Πηγή:EpirusPost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!