Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Οπαδοί του ΠΑΣ βανδαλίζουν γλυπτά και... καμαρώνουν!

bandalismoiΟπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα φαίνεται ότι είναι αυτοί που ευθύνονται για τον βανδαλισμό γλυπτών στην παραλίμνια περιοχή, καθώς τα κατορθώματά τους τα έχουν αναρτήσει και σε σχετική σελίδα στο Facebook.
Το γεγονός καταδικάζει η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων, η οποία εκφράζει τον αποτροπιασμό της για όσα συνέβησαν.
Λίγες ώρες μόνο μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου καθαρισμού 6 γλυπτών στην παραλίμνιο από συντηρητές της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Ιωαννίτων, μέλη συγκεκριμένης ομάδας «φίλων» του ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησαν σε βανδαλισμούς βάφοντας ορισμένα απ’ αυτά στα χρώματα της ομάδας.
Τόσο μεγάλη ήταν μάλιστα η χαρά τους για τον βανδαλισμό στον οποίο προέβησαν που δε δίστασαν να αναρτήσουν φωτογραφίες με τα... κατορθώματα τους στη σελίδα τους στο facebook, έχοντας φροντίσει να καλύψουν τα πρόσωπά τους.
Η Δημοτική Αρχή δεν θα δείξει καμία ανοχή στη δράση των γνωστών αγνώστων, κινώντας άμεσα όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.
Οι υπαίτιοι να είναι σίγουροι ότι θα βρεθούν και θα λογοδοτήσουν.
Δυστυχώς τα κρούσματα βανδαλισμών σε μνημεία, κτίρια, αγάλματα και γενικά σε ολόκληρη την πόλη δεν έχουν τέλος.
Οι βανδαλισμοί αυτοί δεν δείχνουν απλά έλλειμμα αγωγής, παιδείας και πολιτισμού, αλλά λειτουργούν στην ουσία προβοκατόρικα.
"Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η ομάδα της πόλης μας.
Και όλοι μας την υποστηρίζουμε και την αγαπάμε.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι στο όνομα της ομάδας μπορεί ο καθένας να βανδαλίζει μνημεία, γλυπτά, κτίρια ή ότι άλλο βρεθεί στο διάβα του", καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

 Πηγή:EpirusPost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!