Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Και μικρος και Μακρον ..μια απο τα ιδια ...

Γράφει ο συνεργάτης μας Θόδωρος Γαλανόπουλος
Το ότι αυτός ο Γαλλος ο Μακρον δείχνει καλό παλικάρι και συμπαθητικός τύπος, και λάτρης του «αρχαίου πολιτισμού», δεν είναι προσόντα αυτά για να του δώσεις μία χώρα με την κυβερνήσει ! Αγαπητοί μου Γαλλοι και εμείς κάπως έτσι την πατήσαμε με τον Αλέξη!

Πού τα βρήκε αυτά τα μεγάλα ποσοστά ο ΣΥΡΙΖΑ; Θυμήθηκαν οι Έλληνες τις αγωνιστικές περγαμηνές του Μπαλάφα και του Παπαδημούλη; τους ήρθε σαδομαζοχισμός βλέποντας αυτή τη Ζήνα την Κωνσταντοπούλου; Όχι βέβαια! 
Η καλή εμφάνιση του αρχηγού είναι το πρώτο στοιχείο για να πάει μπροστά ένα κόμμα ..μαζί με τις παπαριες που καταπίνει αμάσητες ο Έλληνας φυσικά ! Εδώ που τα λέμε μία καλή εμφάνιση, πάντα μετράει, ακόμα και στην αγορά εργασίας! 
Θα προσλαμβάνατε για υπάλληλο αν έρχονταν στη δουλειά σας; το Βενιζέλο; τον Πάγκαλο;η τον Τσίπρα; Θα μου πείτε εδώ είναι πολιτική δεν είναι πασαρέλα! Αμ, ελα εξήγησε το αυτό στον Έλληνα ...
Καθίστε να κατέβει στην πολιτική ο Ρουβάς και θα δείτε πόσες χιλιαδες ψήφους θα πάρει! Άσε που σου λέει ο Έλληνας όλοι αποτυχημένοι είναι, ας μην αηδιάζω όταν βλέπω ειδήσεις. Έχει πολιτικό κριτήριο Έλληνας.. ωραίο πρόσωπο, ωραία βυζιά ,μεγάλη οθόνη, και καλή σύνταξη.. 
Δυστυχώς πέρασαν οι εποχές που διαβάζει ο πολίτης και μία εφημερίδα, εστω στο καφενείο, ένα άρθρο ενός πολιτικού να δει και ο ψηφοφόρος την πολιτική άποψη που έχει κάποιος και προς τα πού το πάει το πράγμα! Τώρα πλέον τα πάντα είναι εύκολα κατευθυνόμενα ,και η μάζα διαμορφωμένη να μην αντιδρά ποτέ εκεί που πρέπει! Είδατε τον Έλληνα; σκοτώθηκε για το ποδόσφαιρο αλλά στα καμπανέλια του αν θα έχει δουλειά, αν θα εχει φαγητό και ιατρική περίθαλψη... μία ποδοσφαιρική ιδέα, πολλαπλως στημένη και καλοπαιγμένη και για αυτην δίνει και τη ζωή του! Για την ίδια όμως τη ζωή του παραδίδεται στη μελαγχολία και στην κλάψα! αλλά γίνεται μαχητής και ήρωας για το γκολ και το οφσάιντ! 
Οταν βλέπεις αυτή τη μορφή της Ελλάδας τότε πραγματικά πιστεύεις ότι ηγέτες σαν τον Τσίπρα, Σαμαρά και Μητσοτάκη είναι πολύ μεγάλοι για τον Έλληναρα! Για τετοιον Έλληνα του πρέπουν, Σορρας, Λεβεντης, Βεργης και άλλοι τέτοιοι πανηγύρισιοι τυποι! Και μη νομίζετε ότι αυτοί οι από πάνω δεν το έχουν καταλάβει όλα αυτά! τα έχουν πάρει πρέφα κανονικά και μανουβράρουν τα πράγματα άνετα και εύκολα εκεί που θέλουν! 
Δυστυχώς έχουμε ύφεση όχι μόνο οικονομική, αλλά κοινωνική, ηθική οικογενειακή, αξιακή και μεγάλη ύφεση νοημοσύνης! και το θα τελειώσω με κατι καλό που διάβασα στο ίντερνετ .. η μάχη με την ηλιθιότητα τελείωσε... Χάσαμε
Θόδωρος Γαλανοπουλος

kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!