Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Τα ραντεβού στη... «Βιβλιοθήκη»

Τα ραντεβού στη... «Βιβλιοθήκη»
«Πού τους χάνεις, πού τους βρίσκεις, διαρκώς χωμένοι σε μια βιβλιοθήκη». Με τον τρόπο αυτό μου είχε απαντήσει στέλεχος της Κομισιόν όταν τον ρώτησα σχετικά...
με το πού έχουν πάει οι συνάδελφοί του που κατοικοεδρεύουν στην Αθήνα και παρακολουθούν την εφαρμογή των προαπαιτούμενων. Να σας θυμίσω πως η δεύτερη αξιολόγηση συνδέεται με 140 προαπαιτούμενα εκ των οποίων περίπου τα 25 τελούν σε εκκρεμότητα. 
Τα στελέχη της Κομισιόν δεν είναι από εκείνους που έχουν ένα μπλοκάκι και «κοκκινίζουν» τους υπουργούς για τις παραλείψεις τους. Το αντίθετο μου λένε. Λειτουργούν πάντα υποστηρικτικά για να μη δίδονται αρνητικές αφορμές - στους Γερμανούς - και στηρίζουν με τεχνογνωσία όταν και όπου απαιτείται. Ωστόσο, σε σχέση με την απάντηση του συνομιλητή μου θα έπρεπε να την εκλάβω αλληγορικά και όχι τοις μετρητοίς. Γιατί το λέω αυτό; Διότι εντελώς τυχαία διαπίστωσα πως τα στελέχη της Επιτροπής κάνουν τα «θεσμικά» ραντεβού τους στο cafe Βιβλιοθήκη της πλατείας Κολωνακίου. Δηλαδή 100 μέτρα μακριά από τα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που βρίσκονται στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας. Ελληνικές συνήθειες θα μου πείτε.
 Πηγή:ΒΗΜΑτοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!