Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Πέμπτη βγαίνουν και... εξαφανίζονται τα εισιτήρια

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Πέμπτη βγαίνουν και... εξαφανίζονται τα εισιτήρια ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ... ΖΗΤΩ 
Αύριο (Πέμπτη 4/5) θα τεθούν, από την ΠΑΕ ΑΕΚ στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του σαββατιάτικου τελικού με τον ΠΑΟΚ, στο Πανθεσσαλικό.
Από τα 8000 που δικαιούνται οι «κιτρινόμαυροι», στα εκδοτήρια θα βγουν περίπου 2000. Είναιε υκολονόητο ότι δε φτάνουν ούτε για... ζήτω. Γι' αυτό «όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε».

Τα «μαγικά χαρτάκια» θα βρίσκονται στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «ΕΙΡΗΝΗ» από τις 12 το μεσημέρι και μέχρις εξαντλήσεως του περιορισμένου αριθμού τους. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι η επίδειξη της κάρτας διαρκείας. Γιατί η έκδοση του εισιτηρίου θα γίνει στο όνομα του κατόχου.

Από τα περίπου 6000 που δε θα βγουν στην κυκλοφορία τα περισσότερα θα διατεθούν στους οργανωμένους οπαδούς. Στους κατόχους διαρκείας, γίνεται προσπάθεια να δωθεί ικανοποιητικός αριθμός, ενώ κάποια έχουν κρατηθεί για τις ανάγκες των χορηγών της «κιτρινόμαυρης» εταιρίας και των VIP διαρκείας. Όπως ενημέρωσε η διοίκηση της Ένωσης, κάθε κάτοχος διαρκείας, δικαιούται ένα εισιτήριο. Μάλιστα, κάθε κάρτα θα τρυπηθεί προληπτικά για την αποφυγή δεύτερης αγοράς.

Πηγή:sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!