Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Κλοπή στον Αγιο Σάββα: Τα πανάκριβα μηχανήματα πιθανότατα θα πωληθούν στο εξωτερικό

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
Ως περίεργη χαρακτηρίζεται από τις αρχές η ληστεία των μηχανημάτων της γαστρεντερολογικής και πνευμονολογικής κλινικής του Αγίου Σάββα.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», στελέχη τόσο του νοσοκομείου όσο και της αστυνομίας εκτιμούν πως τα ακριβά μηχανήματα, αξίας 400.000 ευρώ, θα μεταφερθούν στο εξωτερικό, καθώς είναι απίθανη η χρήση τους στην Ελλάδα από τη στιγμή που βάση των κωδικών μπορούν να εντοπιστούν.
Παράλληλα, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο εμπλοκής ιδιωτικών συμφερόντων, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΣ και διοικητή του νοσοκομείου, Γεώργιος Δενδράμης, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως έχουν κλαπεί επτά ενδοσκόπια και ένας επεξεργαστής από το γαστρεντερολογικό τμήμα. Ενα πληκτρολόγιο και ένα συνδετικό για τον υπέρηχο του βρογχοσκοπίου καθώς και ένα συνδετικό για το βίντεο του βρογχοσκοπίου από το πνευμονολογικό.

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!