Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Χρειαζόμαστε μία …συνωμοσία του καλού!

eurogroupΤο …μυστικό για να επιστρέψει στην ανάπτυξη η Ελλάδα, μοιράστηκε με όσους βρέθηκαν στην τέταρτη ετήσια οικονομική διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης ...
Επιχειρηματιών, με θέμα «Επενδύοντας στο αύριο : η ιδιωτική πρωτοβουλία στην αιχμή της ανάκαμψης», ο Σταύρος Θεοδωράκης.
«Τι χρειάζεται η χώρα για να επιστρέψει στην ανάπτυξη; Προφανώς χρειάζεται μια πολιτική αλλαγή», είπε, κάνοντας λόγο για μία «στιβαρή διακυβέρνηση Επαϊόντων» και όχι τεχνοκρατών που σε συμμαχία με την παραγωγική, δημιουργική, κοινωνία θα αλλάξουν τα πάντα χωρίς να γκρεμίσουν τη χώρα.
Αυτό το «πακέτο» μάλιστα, περιέγραψε ως τη «συνωμοσία του καλού» στην οποία είχε καλέσει την κοινωνία το Ποτάμι την Άνοιξη του 2014.
Θύμισε δε, ότι τότε είχαμε ήδη δύο μνημόνια και πως από τότε προστέθηκαν άλλο ένα επίσημο και ένα ανεπίσημο. Σε περίπτωση που κάποιος δεν το θυμάται…
Πηγή:matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!