Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Απο το μη στο μνη ..κι απο εκεί στο μνημόνιο ...

Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Έχετε σκεφτεί γιατί είναι τόσο πιστοί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε όποιο νομοσχέδιο φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή; Είτε κόβει συντάξεις, είτε είναι φορομπηχτικό, είτε αντιλαϊκό; Νομίζετε ότι είναι πιστοί στην ιδεολογία τους και στον αρχηγό τους; Όχι βέβαια!
Οι ιδεολογίες είναι το τελευταίο χαρτί που έχουν ξεχασμένο σε κάποιο συρτάρι τους οι πολιτικοί μας! Το νόημα της πιστής και θετικής ψήφου είναι άλλο! Ξέρετε κανέναν από εμάς τους φτωχούς πού θα βρει μία δουλειά με 1.000 1.500 ή 2.000 ευρώ και θα την αφήσει εύκολα; Θα φάει τα σίδερα θα υπομένει τα πάντα για να μείνει εκεί ! Φαντάσου ο φτωχούλης της αριστεράς που βρήκε δουλειά με 8.000 ευρώ το μήνα; Τα πάντα θα ψηφίσει και με κλειστά μάτια μνημόνια, ξεπουλήματα, και τουαλέτες θα καθαρίζει και πατάτες να ξεφλουδίζει για 8 χιλιάρικα….. 
Και ξέρετε κάτι; Αυτό είναι κατανοητό, άλλος πάει για δουλειά στη Μελβούρνη, κι εσυ βρήκες το κέντρο της Αθήνας και θα χαλάσεις το χατίρι του Τσίπρα και του Σόιμπλε;
 Όχι βέβαια, καταλαβαίνουμε απόλυτα.. Και εδώ που φτάσαμε όλες οι κυβερνήσεις θα παίρνανε μέτρα κάθε είδους δεν έχω καμία αμφιβολία και καμιά ψευδαίσθηση.. Αλλά ενα δεν μπορώ να αντέξω ! Αυτή τη γαμημένη την κοροϊδία .. Να μας μιλάνε ότι έρχεται η ανάπτυξη και σώζουμε την πατρίδα και θα σας δώσουμε και αντίμετρα.! 2 σάντουιτς ένα κιλό πορτοκάλια…. 
Δεν είναι ντροπή να πουλάς την αλήθεια,την αξιοπρέπεια, το ήθος και το ελληνικό φιλότιμο για να κρατήσεις την καρέκλα σου; Δεν είναι άτιμο , να ψηφίζεις ενάντια στον ελληνικό λαό ,να τον ξεσκίζεις στην κοροϊδία, και να θέλεις να πιστέψουμε το αισχρό παραμύθι σου; 
Δεν υπάρχει καθόλου ντροπή και τις τσιπα να θυμηθείς τι λέγατε όταν κυβερνούσαν οι Σαμαροβενιζελοι ; Σε όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν παλιότερα υπήρξαν και βουλευτές που δεν μπορούσαν να τα βρούνε με τη συνείδησή τους, και δεν ψηφιζαν νομοσχέδια, παραιτήθηκαν, άλλοι έφυγαν έπεσαν και κυβερνήσεις... 
Αλλά εδώ ο φόβος της ανεργίας και του φτωχού μεζέ στο καφενείο των Εξαρχείων, είναι τέτοιος, που οι φτωχούληδες του ΣΥΡΙΖΑ τρέμουν στην ιδέα μην πέσει καμιά κυβέρνηση και δεν μπορούν να βγάλουν ούτε κάρτα ανεργίας! Εντάξει αγαπητοί μου άξιος ο μισθός σας, κάνετε καλή δουλειά , είμαι σίγουρος ότι και το ΔΝΤ και ο Σοιμπλε και Ευρώπη και τράπεζες ,έχουν αγαπήσει την αριστερά σας, και θα θέλουν να την κρατήσουν πολύ ακόμα στην εξουσία! 
Και οι συνδικαλιστές δικοί σας, και οι ψήφοι δικοί σας, Και ο λαός σε πλήρη αφασία βλέπει survivor Κασιδιάρη και Μπαλαούρα να φωνάζει τη φρουρά και αυτή να μην έρχεται γιατί μπορεί να άκουσε… φτερά, …φλουριά …η παπαρια ! 
 Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ, πρώτη φορά αριστερά και δεν κουνιέται φύλλο από άκρη σε άκρη…. καλό μνημόνιο να έχουμε….

Θοδωρος Γαλανοπουλος

kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!