Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

Κούλογλου: Ψηφίσαμε ένα ακόμη μνημόνιο...

Ενώ εξέφρασε την ευχή ότι «θα ήταν καλύτερα για όλους μας να μην ήταν υπουργός Οικονομικών της Γερμανιας ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε».

Οπως υποστήριξε η συμφωνία περιλαμβάνει παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ «που έγιναν τελικά αποδεκτές από την ελληνική πλευρά, δεδομένου του συσχετισμού δυνάμεων στην Ευρώπη» όπως είπε.

«Είναι ένα είδος μνημονίου, αφού μας δεσμεύει με μέτρα και μετά τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος" τόνισε ο Στ. Κούλογλου.

Ωστόσο, υποστήριξε πως η συμφωνία ήταν η «λιγότερο κακή» που θα μπορούσε να υπάρξει για την χώρα. Προειδοποίησε πάντως πως «αν δεν υπάρξει συμφωνία για το χρέος, θα έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό».

Επίσης αναφερόμενος στους στόχους για πρωτογενές πλεόνασμα, ο Στέλιος Κόυλογλου σημείωσε: «Οποιον σοβαρό οικονομολόγο και να ρωτήσεις, θα σου πει πως οι στόχοι αυτοί είναι ανέφικτοι. Καλό όμως θα είναι να περιμένουμε να δούμε ολόκληρη τη συμφωνία»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!