Κυριακή, 14 Μαΐου 2017

Δεν χάνει τις εκλογές η Τερέζα Μέι...

Δεν χάνει τις εκλογές η Τερέζα Μέι
Το συντηρητικό κόμμα της πρωθυπουργού Τερέζας Μέι διατηρεί προβάδισμα 18 και
15 ποσοστιαίων μονάδων εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 8ης Ιουνίου, καταδεικνύουν δύο δημοσκοπήσεις.

Συγκεκριμένα οι Συντηρητικοί προηγούνται με 18% έναντι των Εργατικών, σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε το ινστιτούτο Comres για λογαριασμό των εφημερίδων Sunday Mirror και the Independent.

Οι Συντηρητικοί συγκεντρώνουν ποσοστό 48%, με πτώση 2% σε σύγκριση με την προηγούμενη δημοσκόπηση του Comres την 23η Απριλίου και οι Εργατικοί εξασφαλίζουν ποσοστό 30%, μια αύξηση της τάξης του 5%.

Οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες βλέπουν τα ποσοστά τους στο 10%, με πτώση 2%, και το Ukip στο 5%, καταγράφοντας επίσης πτώση 2%.

Το ινστιτούτο Comres πήρε συνεντεύξεις από 2.007 Βρετανούς μέσω διαδικτυακών ερωτηματολογίων το διάστημα της 10ης Μαΐου- 12ης Μαΐου.

Την ίδια ώρα το κόμμα της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζας Μέι προηγείται με 15% έναντι των Εργατικών, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Opinium Research.

Το ποσοστό των Συντηρητικών ανέρχεται σε 47%, καταγράφοντας άνοδο 1% σε σύγκριση με την προηγούμενη έρευνα της Opinium πριν από μία εβδομάδα και εκείνο των Εργατικών βρίσκεται στο 32%, με άνοδο 2%.

Στο 8% ανέρχεται το ποσοστό των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, με πτώση 1% και του Ukip στο 5%, με πτώση 2%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!