Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Ο Βαρουφάκης «λούζει» τον Γιουνκέρ: Είναι «ασήμαντος» και «όχι ιδιαίτερα ικανός»

Ο Βαρουφάκης «λούζει» τον Γιουνκέρ: Είναι «ασήμαντος» και «όχι ιδιαίτερα ικανός» - MediaΔριμεία επίθεση κατά του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Γιάνης Βαρουφάκης, στη ...
διάρκεια συνέντευξής του στο BBC σχετικά με τις διαπραγματεύσεις  Ε.Ε.-Βρετανίας για το Brexit.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης σημείωσε ότι η Βρετανία «καλό είναι να μην έχει τον Γιουνκέρ στο πλευρό της στις διαπραγματεύσεις. Καλό είναι να έχει την Άνγκελα Μέρκελ», προσθέτοντας ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν είναι «ασήμαντος» και «όχι ιδιαίτερα ικανός».
Ο πρώην ΥΠΟΙΚ της Ελλάδας δήλωσε ότι έζησε τις «χειρότερες στιγμές» του στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την Κομισιόν για το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας «όταν ο Γιουνκέρ προσπαθούσε να με βοηθήσει», εξηγώντας ότι «δεν ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός ο τρόπος που επέλεγε για να το κάνει».

Πηγή:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!