Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ για το πολυνομοσχέδιο: Τα οικονομικά μου είναι στα επίπεδα του μπακάλη!

Σε μια απίστευτη παραδοχή προχώρησε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ για το πολυνομοσχέδιο, Χρήστος Καραγιαννίδης.
Όπως είπε, δεν γνωρίζει από οικονομικά, παρά μόνο από μπακαλίστικα,
χωρίς αυτό -όπως ανέφερε- να θεωρηθεί μομφή προς τους μπακάληδες.
«Οι δικές μου γνώσεις στα οικονομικά είναι στα επίπεδα του μπακάλη, δεν καταλαβαίνω πολλά από οικονομικά», είπε χαρακτηριστικά κατά τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο.  Ταυτόχρονα, παραδέχθηκε ότι για κάθε δημοσιονομικό μέτρο που περιλαμβάνει η συμφωνία δεν υπάρχουν ισόποσα αντίμετρα. «Δεν υπάρχει με ακρίβεια ότι για κάθε μέτρο που χάνεται θα υπάρχει και ένα ευρώ που αναπληρώνεται» είπε ο βουλευτής της πλειοψηφίας.
Σύμφωνα με τον κ. Καραγιαννίδη, πρώτη φορά υπάρχουν καταγεγραμμένα σε μια συμφωνία τα ποιοτικά στοιχεία ενός κοινωνικού κράτους, ενώ επίσης για πρώτη φορά καταγράφεται επίσημα η ανάγκη μείωσης του δημόσιου χρέους.
Τώρα, το πώς ορίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ως εισηγητής ενός νομοσχεδίου που φέρνει σαρωτικές αλλαγές στη διάρθρωση της οικονομίας αλλά και αφορά το μέλλον εκατομμυρίων πολιτών ένας άνθρωπος που κατά δήλωσή του δεν γνωρίζει πολλά από οικονομικά, είναι απορίας άξιον… 
Πηγή:newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!