Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Μην Κοιτας, Ορμα ...

Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Θα έχει παρατηρήσει τώρα τελευταία, ότι δεν ακούμε τίποτα ιδιαίτερο για τους λαθρομετανάστες για πρόσφυγες κλπ.. Όχι φυσικά ότι δεν έρχονται, αλλά κατάλαβαν πάντες ότι ο τουρισμός δεν μπορεί με τίποτε να συμβαδίσει με τα τσαντίρια και τις ΜΚΟ!
 Ε ρε τι χρήμα φαγώθηκε σε αυτές όλες τις οργανώσεις; Είναι το τελευταίο μεγάλο σκάνδαλο της χώρας μας, μετά το χρηματιστήριο, τα δάνεια των τραπεζών και τις μίζες.. ήταν όμως μία πολύ κερδοφόρα επιχείρηση για όσα λαμόγια χτυπούσαμε στο φτερό τις ευκαιρίες, οπως οι κυνηγοί τις πέρδικες.. 
Μία οργάνωση για οτιδήποτε μπορούσες να φανταστείς και αν είχες την «κατάλληλη βοήθεια» έπαιρνες λεφτά με το τσουβάλι! Ναι οι πληροφορίες λένε ότι ακόμα και σε βαλίτσες μοιράζονταν τα χρήματα! Μια ΜΚΟ σε σχέση με τους πρόσφυγες ήταν κάπως σαν κράτος εν κράτει! Ούτε αστυνομία ούτε σύνορα τους κρατούσανε! 
Μια ιδιότυπη αυτονομία διαθέτουν αυτές οι οργανώσεις και χωρίς να υπόκεινται σε κανέναν νόμο και σε καμία τάξη! Άσε που είχαμε περάσει και στην ιδεολογία της λαθρομετανάστευσης! όποιος δεν αγαπά τους ασιάτες και την ελεύθερη μετακίνηση εντός και εκτός συνόρων, είναι ρατσιστής, φασίστας, δεν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ ,αρα δεν είναι δικός μας και πρέπει να καταγγελθεί! Και ετσι κάπως η δύναμη της πληροφόρησης έφερε από όλα τα μέρη του κόσμου στη Μυτιλήνη και στη Χίο οποιονδήποτε ήθελε να περάσει στην Ευρωπη, ακόμα και από την Τζαμάικα….. Είχε δε περάσει το σύνθημα νέου καταστήματος .. ανοίξαμε και σας περιμένουμε! 
Ήταν και αυτό μία δήθεν διέξοδος ιδεολογική στο αδιέξοδο που περνούσε η ριζοσπαστική αριστερά στην εξουσία! Αφού δεν μπορούμε να δώσουμε κάτι από αυτά που υποσχεθήκαμε, ας πουλήσουμε λίγο διεθνισμό στα χαϊβάνια που όλη μέρα κοιτάνε τα κινητά τους…. Μη Κυβερνητική Οργάνωση, με λεφτά του κράτους... ωραίο ανέκδοτο! Βέβαια για να λέμε την αλήθεια βολεύτηκαν κάμποσα παιδάκια με κάτι ψευτο δουλειές.. και κάποιοι κονόμησαν χοντρά λεφτά... 
Ο,τι πουλιέται το πουλάμε για την κονόμα μας! Οι γύφτοι πουλανε παλιοσίδερα, η αριστερά αλληλεγγύη στους πρόσφυγες, άλλος πουλάει καφέ και ζαμπονοτυρόπιτες, και άλλος με εξώπλατο μπλουζάκι για να φαίνεται η ζωγραφιά με τη μπιτσιλιακα που έχει στον ώμο! 
Μ Κ Ο ! Μην Κοιτάς Ορμα! στον ταβλά με τα κουλούρια.. βουρ στον πατσά! Πού βρέθηκαν όλοι αυτοί οι αλληλέγγυοι από όλα τα μέρη του κόσμου να περιθάλπουν πρόσφυγες; Κάπου είναι πολλά τα λεφτά αδερφέ και οι ελληνικές κυβερνήσεις και οι Ευρωπαϊκές βεβαίως έχουν μία ηττοπάθεια και έναν φόβο προς το Ισλάμ! Μη κοιτάτε, δεν το λένε στα ίσια, η Ιδεολογία και ο διεθνισμός είναι το πρόσχημα, ο φόβος είναι που φυλάει τα έρμα τα μελαμψά ο πιο μεγάλος! Ίσως θα έπρεπε να κάνει και κανένας από εμάς μια ΜΚΟ… Αφού η άλλη έχει οργανώση για τις ονομασίες από τις βάρκες της Ταϋλάνδης, γιατί να μην κάνουμε και εμείς μία οργάνωση για την επιβίωση του φραπέ, μία άλλη για ποιοτικότερο μεζέ στά τσίπουρα και μία για αλληλεγγύη στους ηλίθιους που κρατάνε τη χώρα αυτή ζωντανή... 
Είμαστε πολλοί ρε...

Θόδωρος Γαλανόπουλος

kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!