Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Συναγερμός στα ελληνοτουρκικά σύνορα: Συνέλαβαν Τούρκο που προσπαθούσε να διαφύγει στην Ελλάδα

Συναγερμός στα ελληνοτουρκικά σύνορα: Συνέλαβαν Τούρκο που προσπαθούσε να διαφύγει στην Ελλάδα - MediaΈνας Τούρκος πρώην καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Erciyes στην Καισάρια συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του κοντά στα ελληνοτουρκικά...
σύνορα στην προσπάθειά τους να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα.
Ο καθηγητής πανεπιστημίου έχει απολυθεί από το Πανεπιστήμιο στο οποίο δίδασκε με την κατηγορία του πως ανήκει στο δίκτυο του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν τον οποίο ο Ερντογάν κατηγορεί για την προσπάθεια πραξικοπήματος στην χώρα τον περασμένο Ιούλιο.
Ο καθηγητής, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η σελίδα «turkeypurge», φοβούμενος ότι οι διώξεις στην Τουρκία θα συνεχιστούν αποφάσισε να επιχειρήσει μαζί με τον πατέρα του να διαφύγει στην Ελλάδα. Οι τουρκικές Αρχές τον συνέλαβαν κοντά στην Ανδριανούπολη.Περισσότεροι από 154.000 άνθρωποι έχουν συλληφθεί και έχουν χάσει τις δουλειές τους στην Τουρκία από τον περασμένο Ιούλιο με την κατηγορία της συμμετοχής στην « τρομοκρατική οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν»

Πηγή:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!