Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Βρέθηκε DNA της δολοφονημένης Γεωργιανής στο αυτοκίνητο του γιατρού

Το DNA της 36χρονης Γεωργιανής και μητέρας τριών παιδιών εντοπίστηκε στο πορτ μπαγκάζ του γιατρού.
Οι αστυνομικοί θα αναμένουν την ολοκλήρωση των αναλύσεων των...
εργαστηρίων απ’ όλα τα ευρήματα και την έκδοση του πορίσματος για να τα στείλουν όλα μαζί στην Ανακρίτρια.
Ωστόσο, ο 38χρονος ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός παρότι τα στοιχεία σε βάρος του είναι συμπαγή και ακράδαντα και παρότι συνεχώς προκύπτουν και νέα στοιχεία από τις αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, επέλεξε την οδό των ψευδών ισχυρισμών, με αποτέλεσμα σύμφωνα με πληροφορίες να πέσει πολλές φορές σε αντιφάσεις και έτσι να δει την οδό των φυλακών.
Στο ερώτημα γιατί πήγε και στάθμευσε το αυτοκίνητό του κάτω από το Νοσοκομείο, ισχυρίστηκε ότι ήθελε να πάρει κάτι ρούχα και διάφορα πράγματα που ήταν βαριά και δεν μπορούσε να τα κουβαλήσει μέχρι έξω, όμως θεωρώντας φαίνεται ότι ο διπλός βιολογικός καθαρισμός που είχε κάνει στο αυτοκίνητό του την ημέρα εξαφάνισης της άτυχης γυναίκας θα τον γλίτωνε και θεωρώντας ότι τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια είχαν τελειώσει με τις έρευνές τους, συνέχισε να αρνείται την εμπλοκή του.
Δεν κατάφερε, όμως, να πείσει την Ανακρίτρια κατά την 4ωρη απολογία του για τους ισχυρισμούς του και αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.
Εκεί μάλιστα τον περίμεναν ομοεθνείς της Γεωργιανής μητέρας οι οποίοι του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν.
Λόγω της υπερασπιστικής γραμμής που ακολούθησε δεν έμαθαν ακόμα οι Αρχές τα κίνητρά του και τον τρόπο που αυτή η άτυχη γυναίκα έχασε την ζωή της, αν ήταν δηλαδή κάποιο ιατρικό λάθος από αναισθητική πράξη που ενήργησε ο ίδιος και από εκείνη την στιγμή αντί να λειτουργήσει σαν γιατρός λειτούργησε σαν κακοποιός ή αν την σκότωσε με κάποιον άλλον τρόπο και με πρόθεση.
Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν στις 26 Απριλίου, όταν ο σύζυγος της άτυχης 36χρονης Γεωργιανής συζύγου του και μητέρας τριών παιδιών, προχώρησε σε δήλωση εξαφάνισης της γυναίκας του στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.
Πηγή:tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!