Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Περιμένουν στο Mega το σχέδιο της Grant Thornton


Κρίσιμο το επόμενο διάστημα για το Mega. Οι άνθρωποι του τηλεοπτικού σταθμού αναμένουν με αγωνία το σχέδιο που θα καταθέσει η Grant Thornton για λογαριασμό των τραπεζών.
Εκτιμάται πως η υποβολή του θα γίνει πριν από τη δημοπρασία της 31ης Μαρτίου στον ΔΟΛ. Το σχέδιο της GT περιέχει ευνοϊκούς όρους για το κανάλι, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές. Οι τράπεζες θα συζητήσουν στη συνέχεια με τους μετόχους για τα χρήματα που θα χρειαστούν (20-25 εκατ. ευρώ) και θα ανιχνεύσουν τις προθέσεις των ενδιαφερομένων. Ο Όμιλος Βαρδινογιάννη και ο Πήγασος έχουν ήδη εισφέρει με το ποσό των 4,5 εκατ. ευρώ, το οποίο διέθεσαν για τη μισθοδοσία του προσωπικού. Θα γίνει κρούση και στους λοιπούς ενδιαφερόμενους, ενώ έμμεσα θα προκύψει και η αποτίμηση για το ποσοστό του 22% που κατέχει ο ΔΟΛ. Αν υπάρξει συμφωνία με τους υποψήφιους επενδυτές και τους μετόχους, θα κατατεθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προστασίας από πιστωτές και θα ξεκινήσει η διαδικασία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Σε κάθε περίπτωση, το ποιος θα είναι ο νέος μέτοχος του ΔΟΛ θα είναι ένα ισχυρό πρόκριμα για την αξιολόγηση της κατάστασης στο Mega. 
Πηγή:typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!