Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Σπίρτζης: Αναλογική χρέωση στα διόδια έως το τέλος του 2018

spirtzisΚεντρική επιλογή της κυβέρνησης χαρακτηρίστηκε η εφαρμογή αναλογικής χρέωσης στα διόδια ως το τέλος του 2018 από τον υπουργό ...
Υποδομών, Χρ. Σπίρτζη, και δήλωσε πως εξετάζεται η καθιέρωση ειδικής τιμολογιακής πολιτικής για συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.

Ο υπουργός Υποδομών τόνισε σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι η εφαρμογή του ενιαίου αναλογικού ηλεκτρονικού συστήματος διοδίων σε όλους τους αυτοκινητόδρομους -και στην Εγνατία- μέχρι το τέλος του 2018 είναι κεντρική πολιτική επιλογή της κυβέρνησης.
Όπως ενημέρωσε ο Χρ. Σπίρτζης τα βαρέου τύπου οχήματα και τα φορτηγά θα διέρχονται υποχρεωτικά από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες, ώστε με την απαγόρευση της κυκλοφορίας στους παράπλευρους δρόμους, να αμβλυνθεί ο κίνδυνος ατυχημάτων.
Τέλος, σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργού προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξετάζεται η καθιέρωση ειδικής τιμολογιακής πολιτικής σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, όπως ΑμεΑ, πολύτεκνοι, άνεργοι κ.α. αλλά και για τους κατοίκους γειτονικών στους αυτοκινητοδρόμους περιοχών.

Πηγή:.matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!