Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Τα άκουσε από Φίλη-Τασία ο Τσίπρας -«Πόσες υποχωρήσεις θα κάνει ακόμη η κυβέρνηση;»

Τα άκουσε από Φίλη-Τασία ο Τσίπρας -«Πόσες υποχωρήσεις θα κάνει ακόμη η κυβέρνηση;»ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Για πολλοστή φορά δεν έλειψαν οι γκρίνιες στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος να είναι βαρύ.

Τόσο  ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, καθώς και η Τασία Χριστοδουλοπούλου που πρόσκειται στους "53" άσκησαν κριτική.
Ο κ. Φίλης, όπως λένε μέλη που μετείχαν στο Όργανο, ήταν αυτός που εξέφρασε την εύλογη απορία πόσες υποχωρήσεις θα χρειαστεί να κάνει ακόμα η κυβέρνηση, ενώ  πέρα από το θέμα του χρέους τοποθετήθηκε εκ νέου και για τη στρατηγική των συμμαχιών του ΣΥΡΙΖΑ. Ζήτημα που έχει κατά καιρούς θίξει και στην Κεντρικές Επιτροπές, επιμένοντας, στη "γραμμή της συναίνεσης".

Μουρμούρα και από Τασία

Τους τόνους ανέβασε όμως και η εκ των 53 προερχόμενη Τασία Χριστοδουλοπούλου, για τα προσκόμματα που βάζουν οι δανειστές αλλά και για το ξήλωμα των μέτρων σε περίπτωση που δεν μετέχει με χρηματοδότηση το Ταμείο. Θέση που στην τελική ανακοίνωση φρόντισαν να τονίσουν τα μάλα.

Ψίθυροι για Διαρκές Συνέδριο

Ενδεικτικό τέλος της κατάστασης που διαμορφώνεται αποτελεί το γεγονός πως υπήρξε έστω και μια φωνή στελέχους -όχι πρωτοκλασάτου- η οποία πρότεινε Διαρκές συνέδριο μετά το eurogroup. Πρόταση ωστόσο,την οποία δεν σχολίασε κανείς και που μάλλον περνάει στα ψιλά.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!