Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Αν είναι το μνημονιο αμαρτία ...

Γράφει ο συνεργάτης μας 
Θόδωρος Γαλανόπουλος
Το να χορέψει πιο πολύ η αρκούδα ή η μαϊμού, δεν της εξασφαλίζει ότι ο αρκουδιάρης θα την ταΐσει περισσότερο…! Το να είναι μία ελληνική κυβέρνηση όσο πιο δοτική και υποτακτική μπορεί, για να εξασφαλίσει την εύνοια των δανειστών,...
δεν της εξασφαλίζει ότι θα γίνουν πράξη τα όνειρά της για μείωση χρεών και νέα δάνεια και πιο γενναία ελεημοσύνη! 
 Οσα έκαναν στις προηγούμενες κυβερνήσεις οι δανειστές, και κυρίως οι Γερμανοί ,το ιδιο κάνουν και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ! Είτε με εμφάνιση Μαδούρο ειτε με εμφάνιση Μαυρογαλουρο αυτοί εκει! 
Είτε τους πεις σκίζω τα μνημόνια, είτε τους πεις go back Merkel, είτε πάρεις πίσω το δημοψήφισμα και τους ψηφίσεις οτι θέλουν αυτοί, αυτοί εκει εχουν ένα σχέδιο να κόψουν τα πάντα, και το βήχα μας ακόμα αν γίνεται... τα υπογεγραμμένα σου λένε, όχι τα υπεσχημένα ... 
Και γραβάτα να φορέσει ο πρωθυπουργός, και βερμούδα, και το καλό παιδί να κάνει στις Βρυξέλλες, Γερμανικά να μιλάει όλη η Ελλάδα, αυτοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα περισσότερο από τους αριθμούς τους, και τα συμφέροντά τους…! Τώρα και ο κ Τσίπρας, θα θυμηθεί καλά κάτι που είχε πει.. ο Ευαγγελος Βενιζελος οταν αναλάμβανε την πρωθυπουργία! 
Αλλα η ζωη και τα χρήματα τα ξεπερνανε ολα και ολους ! Και όπως λέει ένα αμερικανικό τραγουδάκι, “Το χρήμα κάνει τον κόσμο να γυρνά” κι εμείς επειδή δεν έχουμε χρημα, γυρνάμε από κυβέρνηση σε κυβέρνηση και απο χώρα σε χώρα ζητώντας δανεικά! και μη νομίζετε οτι επειδή δεν μιλα καλά αγγλικά ο Τσιπρας είναι μειονέκτημα αυτο! Είχαμε άλλους που ήταν σχεδόν μητρική τους γλώσσα τα Γερμανικα και τα Αγγλικά και με αυτούς εισπράξαμε πατσαβούρες! 
Τώρα όσο για τις υποσχέσεις όλων δεν χωράει καμία αμφιβολία ,κοιτάξτε τις δημοσκοπήσεις και θα καταλάβετε αυτό που καταλαβαίνει όλος ο ελληνικός λαός... κανένας δεν τον εκφράζει αφού άπαντες, προηγούμενοι τωρινοί και επόμενοι, θα κάνουν το εξής απλό: πρώτα από όλα θα βγάλουν το τεφτέρι με τα βερεσέδια των Γερμανών και θα κοιτάνε από που θα μαζέψουν για να τους τα δώσουμε... άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο …. ομως από τα ίδια γομάρια θα ζητάνε... δηλαδή εμάς... 
Αγαπητοί κυβερνητικοί νομίζω ότι η αποστολή σας προς τις Βρυξέλλες τελείωσε.. περάσατε ότι ήταν να περάσετε, ψηφίσατε ότι ήταν να ψηφίσετε, τώρα είναι η ώρα να έρθει ο επόμενος, γιατί χρειάζονται φρέσκια μελάνια και φρέσκους κοντυλοφόρους και υποτακτικούς για υπογραφές ! 
Asta la vista babies

Θόδωρος Γαλανόπουλος

kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!