Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Δεν κυκλοφορεί το «Έθνος» λόγω απεργίας...

Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει αύριο, Παρασκευή, η εφημερίδα «Ένθος» έπειτα από την απόφαση των εργαζομένων για 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες στον όμιλο «Πήγασος».
Οι κινητοποιήσεις αποφασίστηκαν καθώς οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι, ενώ δεν υπάρχει από τη διοίκηση του ομίλου καμία ενημέρωση για το πότε θα γίνει η επόμενη μισθοδοσία.

Όλα αυτά τη στιγμή που οι πιστώτριες τράπεζες απέστειλαν προειδοποιητική επιστολή με την οποία ενημερώνουν τον Φώτη Μπόμπολα ότι αν η «Πήγασος» δεν εκπληρώσει άμεσα τις υποχρεώσεις της προς αυτές θα προχωρήσουν στην καταγγελία των δανείων της. Κάτι που θα συμβεί το αργότερο την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, ο «Πήγασος» στα τέλη Οκτωβρίου 2016 είχε συνολικές οφειλές που έφταναν τα 161,9 εκατ. ευρώ, μεγάλο μέρος των οποίων παρουσίαζε καθυστέρηση άνω των 90 ημερών...


Πηγή:efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!