Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Μητρόπουλος: Ματωμένα και επί πληρωμή τα μεσοπρόθεσμα μέτρα

«Η κυβέρνηση έχει υπογράψει κείμενο ότι τα μεσοπρόθεσμα μέτρα, για τα οποία θα φορούσε γραβάτα, είναι επί πληρωμή» σχολίασε μιλώντας στον Real FM ο Αλέξης Μητρόπουλος.

«Η κυβέρνηση έχει υπογράψει κείμενο ότι τα μεσοπρόθεσμα μέτρα, για τα οποία θα φορούσε γραβάτα, είναι επί πληρωμή. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει ρύθμιση για το χρέος επειδή η κυβέρνηση θα κάνει πίσω. Δεν θα υπάρξει ρύθμιση ούτε στις 15 ούτε στις 22» σημείωσε ο πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ και συμπλήρωσε:
«Ήρθε ο Σόιμπλε και του είπε προχθές επειδή έχεις υπογράψει κείμενο ότι τα μεσοπρόθεσμα θα τα πάρεις επί πληρωμή, σου κάνω τρία μενού, ανάλογα με το τι μεσοπρόθεσμα θέλει...Φοβάμαι ότι ο Πρωθυπουργός δεν είναι ενήμερος για το πού έχει βάλει την υπογραφή του ο υπουργός Οικονομικών και του λέει πλήρωσε τα... Έχει υπογράψει να τα ακριβοπληρώσει να είναι ματωμένα τα μεσοπρόθεσμα.
Τώρα κατάλαβε και κάνει πίσω και θα δείτε ότι δεν θα υπάρξει ρύθμιση για ελάφρυνση του χρέους. Υπάρχει κείμενο που έχει υπογράψει ο υπουργός Οικονομικών, τα μεσοπρόθεσμα μέτρα θα δοθούν χωρίς να συνεπάγονται κανένα επιπλέον κόστος, ούτε για τις χώρες που μετέχουν στο πρόγραμμα, ούτε για τον ESM».
«Δεν θα πάρουμε μέτρα ελάφρυνσης, επειδή η κυβέρνηση ένα χρόνο μετά την υπογραφή του κειμένου, κατάλαβε ότι έχει βάλει την υπογραφή της σε ρήτρα να πληρώσει τα μεσοπρόθεσμα... Έχει υπογραφεί μετά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Μητρόπουλος.
Πηγή:newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!