Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Στην «τραμπάλα» ναι στην υποκρισία όχι

“Εσένα  τι σε  κόφτει  τι κάνω στην προσωπική μου ζωή;  Εγώ νταβατζή δεν βάζω κανένα  στο δικό μου “κρεβάτι”! Αυτή είναι  η  χαμηλόφωνη απάντηση των  ζευγαριών  που επιδίδονται στο  σπορ της “τραμπάλας”.

Της ανταλλαγής συντρόφων.  Των επονομαζόμενων Swingers. Εγώ  με την   δικιά σου κι  εσύ με την  δικιά μου!

Η υποκρισία  πάει σύννεφο σ αυτή την  κοινωνία.  Ο κόσμος  τοχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι. Απαγορεύεται η διαφάνεια. Ομως επιτρέπεται  η μυστικότητα. Να το κάνουμε στα μουλωχτά.  Γιατί αν το κάνουμε  σε κάποιο Prive   club  μπορεί να πέσουμε σε βλέμματα  εχθρικά.  Τι    θα πει  η  κοινωνία  μετά; Το  πρωί  στην  εκκλησία. Το βράδυ  στην παιδοφιλία!

Γιατί έχει διαπιστωθεί ότι ο  συντηρητισμός και η υποκρισία θεωρούνται  οι βασικοί ένοχοι κάθε εξωφρενικής ανωμαλίας. Παράδειγμα; Μα   φυσικά  τα Οικοτροφεία  των Καθολικών. Τα λεγόμενα «κέντρα παραγωγής  παιδόφιλων και  ομοφυλόφιλων».  Κλασικά πράγματα. Σε όλους   γνωστά!

Οι  Ευρωπαίοι  έχουν λύσει το πρόβλημα εντελώς   διαφορετικά. Παρέχουν άδειες σε όλες αυτές τις ιδιωτικές λέσχες, αρκεί οι  ιδιοκτήτες να πληρώνουν  τους φόρους τους και να  προστατεύουν  τα προσωπικά  δεδομένα των πελατών  τους

Μάλιστα έχει  διαπιστωθεί, από κύκλους  ξενοδόχων, ότι ο κρατικός κορβανάς  χάνει ετησίως περί το μισό  δισεκατομμύριο, επειδή η Πολιτεία  αρνείται να νομιμοποιήσει  «θέρετρα» εκδιδόμενων   γυναικών. Οπως συμβαίνει σε πολλές πόλεις της Γερμανίας, της  Ολλανδίας και  σε όλες, σχεδόν,  τις Σκανδιναβικές χώρες!

Αποτέλεσμα; Η πορνεία έχει φουντώσει. Και δεν αναφέρομαι φυσικά στα «κόκκινα  φανάρια» κάποιας  γειτονιάς. Το Facebook και γενικώς το Διαδίκτυο  έχουν μετατραπεί σε ένα ασύδοτο Meeting Point όπου λαμβάνεις πληροφορίες και κλείνεις ραντεβού  με χιλιάδες και πάσης  φύσεως «συνοδούς». Και  ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ουδείς του πολιτικού προσωπικού  τολμάει να πει τα πράγματα με  το όνομά τους. Η  Εκκλησία μαζί με  εκατοντάδες χιλιάδες θεούσες ακονίζουν τα μαχαίρια  τους  να του πάρουν το  κεφάλι

Τώρα  αν μπούμε στην ουσία της “τραμπάλας” θα καταλήξουμε σε  διαφορετικές και αντικρουόμενες απόψεις. Φερ ειπείν ο  σεξοψυχολόγος Θάνος Ασκητής ισχυρίζεται ότι «η ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων, συνήθως ως ιδέα, ξεκινά από τον άνδρα. Αυτός είναι που πλήττει και βαριέται σε μια σχέση. Πλήττει γιατί θέλει να είναι κυνηγός, να κατακτά, θέλει να δείχνει στη γυναίκα τι καλό πιστόλι διαθέτει. Οταν λοιπόν δει τη γυναίκα του να ερωτοτροπεί με άλλον, αυτή η εικόνα τον εξεγείρει, τον εξιτάρει, τον κάνει ζηλότυπο και συνεπώς τον βάζει ξανά στη θέση του κυνηγού»!

Θα μου πείτε πως όλα αυτά είναι φαινόμενα  παρακμής. Θα σας απαντήσω  ότι πάντα συνέβαιναν απλώς τα  χώναμε κάτω από το  χαλί. Θα μου πείτε  πως όλα αυτά είναι συμπτώματα  εκφυλισμού. Θα σας απαντήσω ότι τίποτα το ανθρώπινο  δεν είναι ανήθικο!

Και    τελικά μου είναι παντελώς αδιάφορες οι  προσωπικές σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός. Αλλωστε μπροστά  στα  διαπιστωμένα  φαινόμενα διαπλοκής,  διαφθοράς, φοροκλοπής, απληστίας και ασύδοτης  κερδοσκοπίας, η “τραμπάλα” μεταξύ  ζευγαριών   φαντάζει  σαν Μίκι Μάους των  παιδιών. Με ένα λόγο  “άντε πάενε από  εδώ”!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!