Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Πρόβλημα στην κεντρική διαχείριση της SuperLeague


Επιβεβαίωσαν το πρόβλημα που υπάρχει με την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της SuperLeague, οι εκπρόσωποι της Nova και  του συνεταιρισμού της SuperLeague . Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, καταθέτοντας τις προτάσεις τους γύρω από όλα τα ανοιχτά ζητήματα.Στη συνάντηση, η Nova ξεκαθάρισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι παρά το γεγονός, ότι συζητά περισσότερο από έναν χρόνο με τη Super League για τον τρόπο αναβάθμισης του πρωταθλήματος στην πραγματικότητα δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική βελτίωση.
Θυμίζουμε ότι από τον Μάιο του 2016 η Nova κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις βελτίωσης όπως: φρένο στις εμπρηστικές δηλώσεις, αυστηρό οικονομικό έλεγχο των ΠΑΕ, μείωση του αριθμού των ομάδων σε 14 αρχικά και 12 στην συνέχεια και ανάδειξη πρωταθλητή από τα play offs. Αντιθέτως, όπως επισήμαναν τα στελέχη του συνδρομητικού καναλιού, συστηματικά υποβαθμίζεται η εμπορική αξία της Super  League, εξαιτίας της άρνησης των ΠΑΕ-μελών του συνεταιρισμού, να υιοθετήσουν οποιαδήποτε πρόταση. Η εμπορική απαξίωση προκύπτει μάλιστα και από τους ίδιους τους συμβούλους της διοργανώτριας αρχής (έκθεση Deloitte/PWC).
Η μείωση της εμπορικότητας του πρωταθλήματος σε συνδυασμό και με την επιβολή του φόρου 10% στη συνδρομητική τηλεόραση, έχει προκαλέσει σημαντική ζημία στηNova, όπως αποτυπώθηκε και στα πρόσφατα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας. Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη εβδομάδα και στη συνάντηση των δύο πλευρών.
Πηγή.typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!