Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Αναβολή ενός μήνα για τη λοταρία αποδείξεων -Από Σεπτέμβριο οι κληρώσεις για τα 1.000 ευρώ

Πληρωμές με κάρτες για συμμετοχή στην κλήρωση /Φωτογραφία: EurokinissiΠΩΣ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ;
Παράταση τουλάχιστον ενός μήνα παίρνει η λοταρία αποδείξεων και αντί για Αύγουστο, όπως αρχικά είχε εξαγγελθεί, αναμένεται να ξεκινήσει από Σεπτέμβριο.

Την εξαγγελία έκανε χθες, Πέμπτη, στη Βουλή η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου. Οπως είπε, σε μια από τις 13 τροπολογίες που κατατέθηκαν χθες στη Βουλή προβλέπεται ότι στα έπαθλα των κληρώσεων δεν θα επιβάλλεται ο φόρος που παρακρατείται στα κέρδη από τυχερά παιχνίδια.
Αγνωστο πώς θα γίνονται οι κληρώσεις
Και αν και η ημερομηνία έναρξης της λοταρίας, που έχει δοθεί, πλησιάζει, στο ΥΠΟΙΚ φαίνεται να αγνοούν, ακόμη, το πώς θα γίνονται οι κληρώσεις. Οπως έχει γραφτεί ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να μοιράζονται 12 εκατ. ευρώ το χρόνο, 1 κάθε μήνα: 1.000 τυχεροί θα κερδίζουν 1.000 ευρώ ο καθένας. Το σχέδιο είναι τόσο φιλόδοξο που από το ΥΠΟΙΚ σκέφτονται να κάνουν ακόμη και έξτρα κληρώσεις καθώς τα 3/4 του έτους έχουν παρέλθει.
Στη λοταρία θα μπαίνουν όλες οι αποδείξεις από αγορές που έχουν γίνει μέσω e-banking ή μέσω καρτών. 

 Πληρωμές με κάρτες για συμμετοχή στην κλήρωση /Φωτογραφία: Eurokinissi
Πηγή:  iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!