Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Οι διακοπές του κινητού !

Γράφει ο συνεργάτης μας
Θοδωρος Γαλανοπουλος
Σιγά μην πάτε διακοπές εσείς! διακοπές πάει το iPhone κινητό σας! αυτό το φροντίζεις να έχει η μπαταρία όλη μέρα, γεμάτη οθόνη, και το χαϊδεύεις ευγενικά να πάνε οι πληροφορίες στους φίλους του..! Σιγά μην βλέπεις εσύ το τοπίο του νησιού! Το κινητό τα βλέπει όλα και τα καταγράφει! Εσύ απλώς το βοηθάς να πάρει καλές εικόνες να τις ανεβάσει! αν έχει κέφια το κινητό σου μπορεί να πάρει και σένα φωτογραφία για να χαχανιζουν οι φίλοι σου θα σε δούμε την κοιλιά σου και την κυτταρίτιδα από τη γουρουνόπουλα του χειμώνα!!

Αν περισσέψει τίποτε απο το φαγητό στην ταβέρνα που θα τραβα το κινητό, μπορεί να φας και εσύ ένα κομμάτι που βοήθησες το μηχάνημα να δείξει την ευμάρεια του…. έχει πολλές δουλειές στο κινητό να κάνει τις διακοπές του! να βρει το δρόμο, να βρει το ξενοδοχείο, τι ώρα φεύγει το καράβι ,τι καιρό θα κάνει ,τι άνεμο κλπ ! Προσοχή όμως ! εσύ πρέπει να το κοιτάς στα μάτια για να κάνει σωστά τη δουλειά του!

Ξεχνάς και γυναίκα και παιδιά και θέα στην ακρογιαλιά,και κανενα μπανιστήρι για κανένα βυζι ! πρέπει να υπηρετείς σωστά και ανελλιπώς το κινητό σου ακόμα και για να σε ξυπνήσει το πρωί να πιάσει δουλειά ! μπορεί εσύ να είσαι ένας βαστάζος του κινητού τηλεφώνου μόνο, αλλά αυτό θα κάνει εξαιρετική δουλειά αμα το προσέχεις και το κοιτάς στα μάτια όλη μέρα και όλη νύχτα! Αυτές φιλοι μου ειναι οι διακοπές του κινητού ! Εκτός και αν αποφασίσεις να το πετάξεις στο συρτάρι και να πας διακοπές μόνος χωρίς αυτό!

Δυσκολη επιλογη, και το μηχάνημα θα σου το κρατάει μανιάτικο και θα σου ζητάει επισκευή μόλις γυρίσεις από διακοπές ! Πάρτο απόφαση πουθενά χωρίς αυτό.. Το κινητό τηλέφωνο παίρνει μαζί του παντα ….. τον παραλυτικό της Καπερναουμ και του άμετρου καπιταλισμού !

Θοδωρος Γαλανοπουλος
kapistri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διατηρούμε το δικαίωμα να μη δημοσιεύουμε σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο ή αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων. Επώνυμα άρθρα και σχόλια φέρουν την ευθύνη του περιεχομένου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!